Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből tudhatom hogy szeret-e még a pasim vagy esetleg megcsal, nem szeret?
Hate z keves dolgo amit irtal.mert nem irsz konkretumokat?
Mit tesz amiert te bizonytalan vagy?
ma irt 2 sms-t és ő váltig állitja hogy a 2.ban ugyanaz benne van mint az elsőben, pedig belejavitott...:S és letagadja:( Nemtudom félek hogy nem szeret és megcsal:(
Most beiratkozott esti sulira, attól félek hogy most hogy hazudik abban is fog hogy talál mást...és megcsal és letagadja:(
a kicsi kamuzásai is kibillentenek:( Annyira félek hogy vaj van a füle mögött, folyton ezzel nyúzom.
Félek hogyha egy smsben hazudik nagyobb dolgokban is kamuzna. És nem tudom szeret-e még ha kamuzik:(
Miből láthatom hogy szeret????
olyan egyedül érzem magam:(
Úgy érzem senki sem ért meg és szenvedek magamban egyedül.:(
Én szeretem de nem tudok neki megbocsájtani, már nemtudom mit érez irántam. Ma szakítottam vele a kamuk miatt
olyan fura lett...
de szeretkezünk, csak sajnos probléma van neki ott lent, ezért dokihoz kell mennie.
Talán picit kevesebbet ölel.
De ha összeveszünk kb 20x hív utána és mais irt sms,t és fel is hivott...
DE mit tegyek, hogy ne csaljon meg? éS NE HAZUDJON?:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!