Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha a barátom 1 év alatt soha nem vitt el vacsorázni ? Ő 26 Én 21
Igen. Most jobb?
Én pl elvittem a pasimat a szülinapján.
24N
Kinek mi a gáz. Nekem is volt olyan párom akivel 3 év alatt nem mentünk 1x sem. Ha kértem se vitt el.
Mostani párom a harmadik randin vitt étterembe, meglepiből.
Gáz vagy sem, én sem vagyok étterembe járós.
Semmi olyat nem nyújtanak amit otthon ne tudnék megcsinálni, ráadásul kisgyerek adagot. 30ezerrel drágábban. Persze akik semmit nem konyítanak a főzéshez, azokat megértem.
Különböző pasik vannak.
Egyik, másik, harmadik exemmel folyamat éttermekbe jártunk mert a vendéglátósokat is ismerik, vagy mert eleve ott gyűltünk össze haverok etterem kaja minden happy volt.
A 4. exemmel meg akkor voltunk eg!etlen egyszer étteremben (leszamitva masok eskuvőjét meg ilyenek), amikor szakítottunk.
Elmentunk étterembe es megbeszéltuk hogy ez tarthatatlan. És vége.
A mostani barátom meg elszigetelodott a társadalomtol ilyen tekintetben. Korabban ő is mint en menő ettermek haverok, de ő már olyan szinten "kinőtt"ebbol meg a szulei főznek ő meg plusz rendel, hogy speciel étterembe soha nem vitt még el.
Szerintem ez őt minősíti, nem engem nem a kapcsolatot
Étterembe nem bezabálni jár az ember, hanem a változatosság/élmény kedvéért.
4.
az nem kisgyerek adag, már ha ilyen csúcsmenő étteremről beszélsz...hanem egy 6-8 fogásos étel alkotás egyik tétele.
am kérdező, az étterem bezárós részt vedd már ki az egy évből:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!