Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha abortusza volt egy nőnek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha abortusza volt egy nőnek, el kell mondania az új párjának?

Figyelt kérdés
2021. okt. 8. 02:27
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
 141/252 anonim ***** válasza:
95%

"A nők akarják a hüvelyi szexet eleve, miközben egy férfi vígan elvan a szopással is."

Fura ugye? Élvezni akarja a szexet ahelyett, hogy a szájába vegye a büdös farkad. Érthetetlen.

2021. okt. 8. 14:33
 142/252 anonim ***** válasza:
0%

04:06 "És ha nő írta ki a kérdést?"

Ha nő írta ki a kérdést, az egészen más. Akkor minden alől mentesítve van, hisz NŐ! Ő már csak tudja, hisz Ő hordja ki a gyereket!

2021. okt. 8. 14:43
 143/252 anonim ***** válasza:
84%
Ez az egész kérdés már megint másról sem szól mint a szokásos nőszidásról meg a hímsoviniszta incelek tombolásáról. Akik a nőt az első perc után a tulajdonuknak akarnák tekinteni, jogot formálni az életükhöz, múltjukhoz, hogy ítélkezhessenek felette. Tojnak ők nagy ívben a magzatokra, csak arra megy ki az egész hogy gyilkosr.bancozhassanak és magukat felsőbbrendűnek érezhessék. (Ld. az itteni uszításokat hogy "ne kezdj anyával, csak eltartót keres a kölykének").
2021. okt. 8. 14:44
 144/252 anonim ***** válasza:
4%

131: "Amikor a férjemnek elmondtam, annyit mondott, hogy biztos nagyon kemény döntés lehetett és hozzátette és esze ágában sincs ítélkezni felettem"

Ezzel kezdtem én is! Ugyanezt dongolom b a s s z a m e g !!!! Csak aztán jöttek a női feminista nácik akik szétszedték a válaszomat!!!!!!

2021. okt. 8. 14:46
 145/252 anonim ***** válasza:
33%

146# nem döngölöm - gondolom*

gyorsan írtam. elnézést.

2021. okt. 8. 14:47
 146/252 anonim ***** válasza:
100%

"Hogy mindkét fél beleegyezése kelljen az abortuszhoz, vagy annak "elvetéséhez" "

Valaki mesélje már el, hogy ez a gyakorlatban hogy nézne ki...

Mi lenne akkor, ha a két fél teljesen ellentétes dolgot szeretne?

2021. okt. 8. 14:47
 147/252 anonim ***** válasza:
88%

14.46 a férjének mondta el, nem tudom a kapcsolatuk melyik szakaszában, de az biztos hogy nem ismerkedéskor. Ezt nem vagytok hajlandóak itt páran elfogadni, hogy semmi közötök egy még kvázi idegen ember életéhez és korábbi cselekedeteihez.

És a kérdést sincs semmi jogotok feltenni egy idegen nőnek, ha megteszitek jogosan vagytok elzavarva azonnal. Válasz nélkül, teszem hozzá. Mert semmi közötök nincs hozzá. De hányszor kell ezt még leírni? 🤦

2021. okt. 8. 14:55
 148/252 anonim ***** válasza:
0%

""Hogy mindkét fél beleegyezése kelljen az abortuszhoz, vagy annak "elvetéséhez" ""

Oké. Ha az anya nem akarja, de az apa akarja a ygereket, akkor szülje meg a nő. DE! Az apának kell felnevelnie és gondoskodnia róla. Ha ezt nem megfelelően teszi, akkor addig börtön, míg a gyerek önálló felnőtt ember nem lesz.

2021. okt. 8. 14:57
 149/252 anonim ***** válasza:
86%
#150! Ez kinek lesz jó? A nőnek, akire ráerőszakolnak egy terhességet, és szülést, az apának, akinek a szája nagy, és folyamatosan ott a veszély, hogy börtönbe kerül, vagy a gyereknek, akit az egyik szülője biztos nem akart, és bármikor a színvonalas állami nevelés e kerülhet?
2021. okt. 8. 15:00
 150/252 anonim ***** válasza:
82%
Kevés okos és logikus törvény van az országban, de hálisten közéjük tartozik az, hogy a férfinek nem lehet beleszólása az abortuszba. Abban szerintem mindannyian egyetértünk, hogy a megoldás az, ha el sem jutunk a teherbeesésig. Mindenkinek ott a lehetőség, hogy óvszert használjon, és ha azt rendeltetésszerűen használják, akkor abból !soha! nem lesz gyerek.
2021. okt. 8. 15:02
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!