Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha abortusza volt egy nőnek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha abortusza volt egy nőnek, el kell mondania az új párjának?

Figyelt kérdés
2021. okt. 8. 02:27
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/252 anonim ***** válasza:
0%

"pláne férfi" :DDDDD

Mi lenne, ha egy NŐ döntene arról, hogy ezt a jogot a férire is kiterjesztsék? Hogy mindkét fél beleegyezése kelljen az abortuszhoz, vagy annak "elvetéséhez" (hú de nem ide illő szófordulat, de értitek)? Akkor legitim lenne a törvény?

2021. okt. 8. 13:32
 122/252 anonim ***** válasza:
20%

Faxa gyerek vagy. Erről volt szó.

Miért kellett belőle egy rohadt abortuszvitát csinálni? Nem is arról volt szó mit tehet vagy nem tehet egy nő. Így csesztek szét minden kérdést.

2021. okt. 8. 13:34
 123/252 anonim ***** válasza:
97%

126# Én szóltam... Röviden akkor megválaszolom a kérdést:

Ha akarja elmondja, ha nem, nem :)

Peace :)

2021. okt. 8. 13:36
 124/252 anonim ***** válasza:
92%
Utolsó, a logikádban vélek némi hibát felfedezni, ha az abortuszhoz is meg a gyerek megtartásához is mindkét fél beleegyezése kell, akkor mi van, ha nem ugyanarra voksolnak? Olyan lesz, mint a macska hátára kötött vajas kenyér, az idők végezetéig lebegnek a levegőben?
2021. okt. 8. 13:38
 125/252 anonim ***** válasza:
87%

Mert a dolog ott dől el a nő javára kizárólagos döntési oldalról kisbarátom, hogy a magzat benne fejlődik, magyarul az ő testének a része.

2021. okt. 8. 13:39
 126/252 anonim ***** válasza:
89%
#129 ezt ezek nem képesek felfogni. Szerintük ez jelentéktelen részlet, semmi empátiájuk vagy tiszteletük a nők iránt.
2021. okt. 8. 13:42
 127/252 anonim ***** válasza:
92%
Jaj ha tudnák mivel jár egy terhesség meg egy szülés nem erre a kérdésre húzogatnák a kukijukat. Persze, ezeket egy férfi nem is tudhatja, és ezzel nincs is baj. De az empátia hiánya, na az már az.
2021. okt. 8. 13:44
 128/252 anonim ***** válasza:
5%
Amúgy a srác empátiát gyakorol, csak éppen a gyerek oldalán. Meg általánosságban, ahol minden standard és mindenki egészséges. Kétlem, hogy azon agyal, hogy a nő pusztuljon csak meg, de a gyerek az mindenképpen benne maradjon. Az megint más tészta, ha az anya erőszak áldozata, gyerek még, veszélyeztetett...
2021. okt. 8. 13:49
 129/252 anonim ***** válasza:
86%
És az a gyereknek miért jó, ha inkább beleszületik egy f.os kapcsolatba, ahol netán a gyámügy évekkel később kiemeli, majd nevelő otthonban kell élnie?
2021. okt. 8. 13:51
 130/252 anonim ***** válasza:
94%
Amikor a férjemnek elmondtam, annyit mondott, hogy biztos nagyon kemény döntés lehetett és hozzátette és esze ágában sincs ítélkezni felettem. Nem véletlen, hogy ő az igazi Társam. Ez a különbség egy intelligens, normalis férfi meg az itt moralizáló, abortuszellenes, élettelen aprómajmok között. Na, én léptem ✋
2021. okt. 8. 13:52
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!