Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha nem tudok kilépni a bántalmazó kapcsolatomból?
Úgy érzem minden a barátomról szól a kapcsolatunkban. Ő mit akar, ő mit szeretne, és hozzá kell alkalmazkodnom. Nem tudom hogy lesz-e nagyobb veszekedés a kapcsolatunkban ezek után, de volt hogy 1 hónapon át, mindig csak összeveszett velem valamin. Szerinte én ne ugassak bele a dolgaiba. Nem tetszett nekem, hogy nem megyünk el együtt soha sehova, csak a házban ülünk. Már amikor emiatt majdnem szakítottam vele, utána felajánlott egy közös programot, hogy elmegyünk oda együtt. Utána már így-úgy szeret.
Azért is haragudott már, amiért nem akartam neki megmutatni, hogy anyukámmal mit beszélek facebookon. Nyugodtan lenni mellette nem tudok, mert ha pl. nézném a tvt, akkor megkér masszírozzam meg a hátát, legyek szíves bevinni az ágyba a kaját. Sokszor azt érzem, hogy elfáradok mellette. Ő nekem még sokszor a telefont sem veszi fel nekem, de ha én nem veszem fel akkor mit csináltam, hogy később vettem fel.
Volt már úgy elgondolkodtam a szakításon, akkor azt mondta, hogy értem még senki sem tett annyi mindent, mint ő, illetve hogy én mindig idegesítem őt, és ezért ő sokszor beteg. Részegen már a lábát is eltörte, miután összevesztünk.
Azt mondta jobb ha nem tudom milyen ha mérges, ezzel nem tudom mire célozhatott.
Ha valamit nem akarok megtenni akkor célozgat arra, hogy ezt meg azt az exei simán megcsinálták.
#32 Az a buta, aki olyan kijelentéseket tesz, hogy azért nem megy bele egy bántalmazó kapcsolatba, mert "az első pillanatban átlátja, hogy mi a helyzet". Mivel ilyen nincs.
Az a buta, aki az áldozatba még egyet belerúg, ahelyett, hogy segítene (vagy ha azt nem tud vagy nem akar, akkor legalább csöndben maradna).
#32 Igen, az a buta. Ugyanis csak az ismeri fel és csakis a kapcsolat ALATT, amibe már "bele vagy menve", aki volt már ilyenben, mivel ezek tipikus tündérmese-jellegűek, ahol vagy királyfinak, vagy "a gondoskodó, korrekt srácnak" látszik az illető az elején.
Vagyis nem, ha nem szívtad még meg ilyenben iszonyat durván, az életben nem gyanakodnál, ha valami kicsit is túlmegy bizonyos határokon. Úgy fog tűnni, hogy nagyon szeret, nagyon fontos vagy neki, minden érdekli veled kapcsolatban, bármit megtenne érted.
Épeszű nő ezen jelek alapján nem fut világgá, vagy te igen...? Ha virágot küld a munkahelyedre és megszerzi a kedvenc képedet és lehetetlen helyzetekben "ment meg", akkor elhúzol az ellenkező irányba és letiltod mindenhonnan?? :DDD
Ne haragudj, ezt nem veszem be.:)
A szitu az, hogy ezt jónéhány hónapig tudja mutatni, van olyan is, aki kisebb zökkenőkkel (féltékenység, dehát ő "ilyen típus, sokat csalódott...") akár éveken át.
A rázós rész sosem a beetetős, nászutas időszak, főleg nem az udvarlás, becseekészés szakasza.
Aki azt állítja, hogy itt már tudja, miről van szó, pedig még sosem volt ilyenben, az egy okoskodó kamugép, semmi más.
34.muszáj folyamatosan szapulnod bántalmazó kapcsolatban élőket?...
simán letilthatna a gyakori veszekedés kezdeményezése miatt!
Azt írtam, hogy baromi nehéz észrevenni a bántalmazó kapcsolatot az elején, amikor minden csodálatosabbnak tűnik, mint egy normál kapcsolatban, mert a bántalmazók a legodaadóbb partnerek az elején. A tenyerükön hordozzák az enbert, és nincs ő aki gyanakodna, hogy ebből baj lehet.
Épp ezért tartom képtelenségnek amikor 32 azt írja, ő AZÉRT nem volt még soha bántalmazó kapcsolatban, mert annyira okos éa tapasztalt, hogy kiszúrja es bele sem megy.
Tiltass ki nyugodtan, ha ettől neked jobb lesz, főleg ha kicsit sem kínos neked, hogy épp azt az embert igyekeztem észhez téríteni a hsz-emmel, aki láthatóan nem sok tapasztalattal bír a témában, és magas lóról beszél a bántalmazottakkal. Állj nyugodtan belém, igazad van.... ostoba liba
36.nem aztt mondtan hogy én tiltalak ki...látom tudsz értelmezni!
Hanem hogy annyira támadsz meg hiába mondjuk ne csináld továbbra is csak szapulsz sértő módon hanem a gyakori fog leállítani vagy valaki más...ostoba liba
Édes istenem: azon mi a szapulás, hogy leírtam, miért kifejezetten lehetetlen észrevenni egy VALÓDI bántalmazót a kapcsolat _előtt_ vagy a legelején? Kíváncsian hallgatlak. Ennyit tettem ugyanis ott, ahol te szapulást vizionálsz. Valóban ostobának neveztelek, mivel képtelen vagy a leírt szöveg tartalmát értelmezni, még segítséggel sem ment. Engem támadsz, aki baromian együttérzek a bántalmazottakkal, mert ilyen kapcsolatból szabadultam, és csúsztam bele MAJDNEM egy szintém ilyenbe, de sikerült megúszni, mert akkor már láttam azokat a jeleket (túl szép, hogy igaz legyen), amiket első alkalommal nem.
Tapasztaltam, milyen ez, azt is, hog, miért baromi nehéz észrevenni, mert pont hogy jobbnak, szebbnek tűnik, mint egy átlagos kapcsolat.
Ezek után engem kikiáltani főgonosznak....
Csak gratulálni tudok hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!