A volt feleség folyamatosan irkál és hívogatja a páromat, na és persze próbálja ellenem hergelni! Mit tehetnék? Kezd rámenni a kapcsolatom!
"Párom 42 én 29, csinosnak és igényesnek tartanak, úgy érzem, találhatnék nyugalmat magamnak olyan mellett, aki kiáll mellettem, nincsenek ilyen harcok és nem tartanak folyamatosan stresszben."
Cselekedj ennek megfelelően!
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ke..
Ha nem akarsz így járni hagyd a pitába,keress korabelit aki vállal,tisztel,nem rángat bele a cicaharcba,nincs 30 exe meg egy habzó szájú volt felesége purdéja,korkülönbség úgyis kijön... Ne szülj ne házasodj,hanem menekülj
Én a páromat akkor ismertem meg, amikor ő és a volt felesége vagy 5 éve elváltak már. A volt feleség lépett ki a házasságból. Nekik is van közös lányuk. Amikor én képbe kerültem a volt feleség ugyanazt csinálta amit nálatok is. Mindig telefonált, írt, hisztizett ha velem volt. Eleinte a párom kedves volt, mindig felvette a telefont, próbált jó viszonyt kialakítani a lányukl érdekében. De amikor jött a nő, hogy nem viheti el a lányát ha én is otthon vagyok ( akkor már együtt éltünk, az én lakásomban) na a párom ekkor pipult be. Közölte, hogy évek óta külön élünk, ő sem avatkozik a magánéletébe, így neki sincs semmi köze hozzá. Ne fenyegetőzzön a gyerekkel, mert ha eltiltja, vagy lehetetlenné teszi az apa-lánya kapcsolatot, bírósághoz fog fordulni. Majd közölte, hogy innentől kezdve minden üzenetét, telefonhívását rögzíti a későbbi zaklatások, vagy az apai jogok akadályozása miatt.
Visszafogta magát. Azóta nem hívja csak ha muszáj az iskola vagy betegség miatt. A kislányt sem hergeli. Most kezd normalizálódni a kapcsolat. De ehhet az kellett, hogy a párom ne hagyja magát, a sarkára álljon. Én nem avatkoztam bele, mert én úgy gondolom, hogy az ilyen gondok csakis rájuk tartozik.
Takán a te álettársad is a sarkára állhatna.
Egyszer voltam ilyen kapcsolatban. A volt férj lépett ki a házasságból, mert elvileg nem szerette azt a nőt, csak született egy lánygyerek. Elvette feleségül. 3 éves volt a kislány, amikor elváltak. Én már csak akkor léptem a képbe, amikor a gyerek 11 éves volt. A volt férj és feleség barátok maradtak.
Inkább senki ne akarja megtudni, milyen kifogásokkal tudja megkeresni a volt feleség az ex-et, ha tudja, hogy épp nála voltam pár napra. Pl.: gyere át, mert elromlott ez, meg az. A volt feleség fodrász, amikor épp telefonáltunk, sűrű elnézések közepette mondta a hót szerelmes párom, hogy le kell tennie, mert "Kati" épp a haját vágja. Ezer dolgot sorolhatnék. (Ők 3 háztömbnyire laktak, én 100 km-re). Amikor nála voltam, a lány többször is ott volt, aranyos lány volt, jól kijöttünk. Konkrétan bújt hozzám. Iszonyú szeretethiányos volt. Nem bírtam, mert még jópofizni is át kellett menni hozzájuk, mert áthívott bennünket. Mást nem hallottam "Katitól", csak az, ők mennyire szerették egymást, stb., stb. Kiléptem. Ha jót akarsz magadnak, akkor tedd te is ezt.
Fú, menekülj! Az ilyen nő soha nem fog megváltozni. Én csak azt a kislányt sajnálom, aki azóta már asszem' 22 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!