Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak ha nem tudok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha nem tudok kilépni a bántalmazó kapcsolatomból?

Figyelt kérdés

Úgy érzem minden a barátomról szól a kapcsolatunkban. Ő mit akar, ő mit szeretne, és hozzá kell alkalmazkodnom. Nem tudom hogy lesz-e nagyobb veszekedés a kapcsolatunkban ezek után, de volt hogy 1 hónapon át, mindig csak összeveszett velem valamin. Szerinte én ne ugassak bele a dolgaiba. Nem tetszett nekem, hogy nem megyünk el együtt soha sehova, csak a házban ülünk. Már amikor emiatt majdnem szakítottam vele, utána felajánlott egy közös programot, hogy elmegyünk oda együtt. Utána már így-úgy szeret.

Azért is haragudott már, amiért nem akartam neki megmutatni, hogy anyukámmal mit beszélek facebookon. Nyugodtan lenni mellette nem tudok, mert ha pl. nézném a tvt, akkor megkér masszírozzam meg a hátát, legyek szíves bevinni az ágyba a kaját. Sokszor azt érzem, hogy elfáradok mellette. Ő nekem még sokszor a telefont sem veszi fel nekem, de ha én nem veszem fel akkor mit csináltam, hogy később vettem fel.

Volt már úgy elgondolkodtam a szakításon, akkor azt mondta, hogy értem még senki sem tett annyi mindent, mint ő, illetve hogy én mindig idegesítem őt, és ezért ő sokszor beteg. Részegen már a lábát is eltörte, miután összevesztünk.

Azt mondta jobb ha nem tudom milyen ha mérges, ezzel nem tudom mire célozhatott.

Ha valamit nem akarok megtenni akkor célozgat arra, hogy ezt meg azt az exei simán megcsinálták.

2021. okt. 7. 21:31
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
100%

"Mit csináljak ha nem tudok kilépni a bántalmazó kapcsolatomból?"

Akkor ez még nem fáj eléggé. Ha fájna, már kileptel volna. Csak nehogy késő legyen.

2021. okt. 7. 21:53
 12/44 anonim ***** válasza:
100%

Már pár napja is leírtuk neked, hogy felejtős. Manipulál. Egy szavát se hidd, főleg ne azt, hogy ő mennyit tett érted, bezzeg más.

Hacsak nem aksrsz te is éveken át válni a klónjától. Beteg, de nincs betegségtudata. Sosem fog terápiába járni, hisz ő tökéletes. Fogadok, az exei a galaxist is elhagyták utána, nem csak a várost / országot. Dobd ki, vagy szívódj fel, élősködjön máson. Nincs B-verzió, ha nem akarsz elmegyógyintézetbe, börtönbe vagy temetőbe kerülni. Az ilyenek kicsinálják azt, aki ellenáll.

2021. okt. 7. 21:55
 13/44 anonim ***** válasza:
100%
Figyu, nekem is volt ilyen kapcsolatom, ugyanilyen paraméterekkel, én se tudtam kilépni, tudod, 2 év után hogy sikerült? Megbetegedtem, és rögtön kidobott, hogy ő nem akar ápolni. Na most szerintem mondd neki, hogy mész az éves nőgyógyászati vizsgálatodra, és utána egy héttel sápadtan közöld vele, hogy méhrákgyanú merült fel, nem szexelhetsz, míg egyértelmű nem lesz a dolog, és hosszú kezelés várható. Rögtön ki fog dobni, meglásd...
2021. okt. 7. 22:03
 14/44 anonim ***** válasza:
91%
13.Pár napja? volt más kérdése is?
2021. okt. 7. 22:16
 15/44 anonim ***** válasza:
26%
Most mi a lótúrót panaszkodsz nekünk? Mi lépjünk ki helyetted? Mi az, hogy nem tudsz kilépni? Ez értelmezhetetlen! Te nem azt csinálsz, amit csinálni akarsz? Ez mi???
2021. okt. 7. 22:34
 16/44 anonim ***** válasza:
100%

Figadd meg a tanácsokat, és minél előbb szakíts vele. Ő téged nem szeret. Neki csak egy eszköz vagy. Addig tedd meg, amíg nem csinál belőled egy lelki nyomorékot. Az ilyenek lassan, de biztosan leépítik annyira az önbizalmadat, hogy elhiszed majd neki, hogy te egy semmire való vagy, de milyen jó, hogy ő ott van melletted. És tudod milyen leszel? Olyan, aki még egy csekket sem mer feladni a postán, mert fél, hogy azt is elszúrja.

Még annyit tanácsolnék az ilyen kijelentése miatt, hogy még nem tudod, milyen ha ideges, hogy ha szakítassz vele, akkor pár hétig mindig legyen veled valaki, ha mész valahová.

2021. okt. 7. 22:35
 17/44 anonim válasza:
100%
Jé olyan mintha a férjemről írtál volna . Nem dolgozok, mert itthon nagyobb szükség van rám ( szerintem az anyukája vagyok), ez akkora duma. Inkább csak fél hogy valaki belém szeret….. ott nyaralunk ahol ő akar már 5 éve, ő rohangál a hobbijai után , én nem tudok mert van egy kislányunk, ő találja ki hogy milyen tanfolyamra menjek. Nem dönthetek semmiről a szívem szerint mert akkor lehord mindennek, lehülyéz. Véletlen megnézettem vele a Csernus férfi című videóját ( nem tudtam hogy ilyen mérges lesz), de azóta sincs nyugtom tőle. Barátaim nem lehetnek . Egyedül nem mehetek sehova.Mindenkit szíd, aki velem szóbaáll vagy ismerem vagy csak ismertem. Az hogy egy ronda természetű ember, az még hagyján…. De hogy állandóan izèlni akar, az számomra hihetetlen. És minden egyes alkalommal olyan mintha megerőszakolna, mert nekem annyira nem esik jól vele semmi. Úgy képzeljétek el, hogy kb reggel elhord minden idiótának, este meg jön vigyorogva fogdosni. Nekem itt a kislányom is, nem tudok csak úgy ugrálni hirtelen meg elválogatni, meg amikor mondtam neki hogy elválok azt mondta elveszi a lányomat meg elmondja mindenkinek hogy egy büdös k…..vagyok . Bár ki tudnék innen szabadulni egyszer….. Menekülj , most még sikerülhet.
2021. okt. 7. 22:37
 18/44 anonim ***** válasza:
84%
16.akkor te még nem voltál bántalmazó kapcsolatban...
2021. okt. 7. 22:39
 19/44 anonim ***** válasza:
100%
#19 ezeknek a klónjaiból mennyi van, basszus. Én exem ugyanez, csak nekem fiam van és már külön vagyunk, de a válás... a gyerek már nagykorú lesz, mi még mindig válni fogunk.
2021. okt. 7. 22:43
 20/44 anonim ***** válasza:
100%
Hogy-hogy nem tud kilépni,mikor külön-külön a szülőkkel laknak? Hát könyörgöm, ha áthív magához nem megyek, mert dolgom van és kész.
2021. okt. 7. 22:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!