Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért irányít engem a párom?
Heti 2 napot tudunk csak együtt tölteni egy héten, mert ő dolgozik. Másfél éve vagyunk így együtt. De eddig még csak beszélt róla, hogyszeretne velem élni, ami fogalmam sincs milyen lenne. Én még sose éltem együtt egy férfival sem hiába 28 eves vagyok.
De ha a barátom itt van, úgy erzem egy par dologba beleszól. Vigyem már be neki a kaját, masszírozzam meg a hátát. De én nem erzem hogy ő valamit megtenne ertem, azon kivűl hogy ő is eljön hozzám.
Nem egyszer volt már úgy hogy napközben nekem nem volt kedvem aludni, és mondtam is neki, mégis rám parancsolt forduljak oldalra, had öleljen át miközben alszik, és nem engedett el. A telefont is kivette ilyenkor a kezemből, és nem rögtön adta vissza azt. Azt mondja mindent komolyan veszek, miközben ő viccel.
Volt már hallgatózott is mit beszélek anyukámmal. Ha hosszabb ideig csináltam neki kaját a konyhában, akkor már azzal viccelt, hogy hol voltam ilyen sokáig, biztos bepasiztam.
"Miért irányít engem a párom?"
MERT hagyod.
Kifejezetten beteges, amit csinál, ha van egy kis eszed, sürgösen megszabdulsz töle, mielött komolyabb gondok lesznek belöle.
Jók a radarjaid, nem hiába csilingel a vészcsengőd. Kontrollmánia. Számonkérés, elszámoltatás. Birtoklás. Relativizálás. 100% figyelem igénylése. Eddig ennyit hoztál be a bántalmazó viselkedés ismérveiből. Nyugodtan nézz utána a többinek, majd az alapján mérlegeld a folytatást.
(Nem, itt nincs mit mérlegelni: tipli amíg le nem építi az önbizalmadat és nem izolál teljesen a barátaidtól, szeretteidtől, hogy majd egy bébivel megkoronázva a művet végképp kiszolgáltatott legyél neki.)
Bepasiztál a konyhában...?
Hálaisten, hogy nem akar veled összeköltözni. Inkább köszönj el tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!