Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem állandóan kiabál velem.Egyszer besokalltam és reflexből szájon vágtam. Ő erre bosszúból 3- szor fejbe ütött teljes erőből.( Ő 120 kg én pedig 60.) Szerint ez jogos volt. Valóban így van?
12
Én nem tudom te milyen válaszokat olvastál, de senki nem csak a férfit ekézte. Mindkettőnek van baja, ha igaz a sztori.
Nem. A férfinak ki kellett volna védeni az ütést. Elrontotta.
A nőt utána elküldeni a retekbe
na tessek megint a ferfi a hulxe a vegen
miert nem vedett
miert nem rugta ki a not
A VEGEN MINDIG A FERFI A HIBAS
Kérdező, az is családon belüli erőszaknak számít, ha te ütöd meg a férjedet, és egyáltalán nem oké.
Ettől függetlenül az sem volt "jogos", hogy a terjed visszaütött. Neki még azt is figyelembe kellett volna vennie, hogy nagyobb és erősebb nálad, sokkal nagyobb kárt tud tenni benned.
Ahogy fentebb is írtak, család/párterápia vagy válás, mert ha az erőszak elfajul köztetek, abból még hatalmas problémák lehetnek.
ugye a probléma sokszor ott gyökerezik, hogy a csóri nő nem akar elválni, mert akkor elapad a pénzcsap meg az ingyen munka. Egyedülálló nőként gyereket nevelni biztosan elég rossz.
ezért inkább megy a kinlódás, és midnenféle mögöttes sunyi módszerekkel, de semmiképpen sem nyilt lapokkal próbálják megváltoztatni a férfit, hogy ha más nem akkor legalább szó nélkül dolgozzon "a családért" (avagy a nő jólétéért)
szóval ANYUKÁM, lehet válni, úgyis a bíróságon te nagy előnnyel indulsz, valószinüleg nem te fogsz rosszul járni pénzügyileg a végén úgysem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!