Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért olyan fura a párom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan fura a párom, hogy állandóan nekem rossz vele mellette?

Figyelt kérdés

Pl

Tetszett ahogy becéz. Erre kiderult hogy random az utca emberét is becézi meg mindenkit ugyanúgy. (Pl "életem tanulj már meg vezetni")

Semmiféle kizárólagossaga (ami csak nekem szólna),nincs.

Általában nem kezdeményez témát rolunk, nem is beszélne a kapcsolatunkrol jovonkrol célunkrol egyutt, hacsak én nem hozom fel, de még csak negativ gondolatai sincsenek amiket meg kéne beszélni.

Olyanokat viszont mond, hogy senki nem jós, soha nem lehet tudni velunk mi lesz. Bármikor beüthet valami, neki is nekem is.

Olyan érzésem van vele hogy simán lecserél HA akar és csak az a mákom mellette, hogy nem akar (jelenleg), általában nem erőltet semmit, a sodrásra bíz ilyeneket.

Alapvetoen nem hianyzom. Ha nem tudunk egyutt lenni akkor nem tudunk es pont. Megérti. Semmi hiszti. Akkor majd legkozelebb. Es pont.

Ő bízik bennem, tudja hogy szeretem es számit és fontos nekem, es meg tudja élni igy a kapcsolatunkat, viszont forditva én ezeket nem tudom rola.

Ha egész nap nem írok, semmi mondanivaloja nincs, ő se ír.

Ezeket elmondva mindent cáfol. De én fontos vagyok neki, számitok neki, de hiányzom, ha nem szeretne velem se lenne stb stb.

Mégis úgy látom/érzem hogy semmit nem számítok neki csak vagyok.

Egyes egyedül az kavarná csak fel, ha pasizok vagy megcsalom, ilyenekre ugrik egyből, de mint vmi felbőszült tornádo. Semmiféle mást, hogy egyáltalan emberi érzelem lenne benne felém, nem látok rajta soha.(ezt kikérné magának hogy nem lennének érzelmei)

Ha mély beszélgetést szeretnék kezdemenyezni, megesik hogy inkább ezt gyorsan megelőzve vmi filmre tereli a figyelmem, hogy duguljak el, bele se kezdjünk.

A szex leírhatatlanul jó viszont.

#érzelmi nyomor
2021. aug. 9. 13:07
 1/6 anonim ***** válasza:
88%
Én nem hiszem, hogy szeret. Mármint elvan veled. De ennél többet boztosan nem érez. Nem vagy neki olyan fontos, mint ő neked. És ez borzasztó fájdalmas dolog tud lenni. Tapasztalat.
2021. aug. 9. 13:10
 2/6 anonim ***** válasza:
94%
Beszéld meg vele. Mond el neki mit érzel. Kérdezd meg, vagy figyeld meg hogy ő hogy mutatja ki ha valaki, valami fontos neki. Azokat vedd észre ha veled csinálja és értékeld. Simán lehet, hogy tényleg ilyen "unalmas" ember és nincs sok igénye, minden jó neki.
2021. aug. 9. 13:13
 3/6 anonim ***** válasza:
73%
A “hasznos “ kategória vagy számára. Amíg jó neki fenntartja az ôrlángot, ha lesz jobb itt fog hagyni .
2021. aug. 9. 13:29
 4/6 A kérdező kommentje:

Ha beszélünk minden felvetésemet cáfolja.

És kikéri magának azt, hogy ő nem ugy lenne egy(vagy bármely) kapcsolatban, hogy neki mindegy, meg csak elvan. Ő így nem lenne kapcsolatban, neki ennél azért több kell.

Szóval amiket mond, azzal az ellenkezőjét támasztja alá mint amik bennem megfordulnak.

Szavak: Szeret, fontos vagyok neki, jo neki velem, nem tervez elhagyni sem.sokat jelentek. Stb stb.

Mondhatni inkább azt érzem rajta, hogy ő biztonságban érzi magát velem.

És én meg lehet irígy is vagyok rá, mert én is ezt szeretném. Biztonságban érezni magam mellette, hogy én számítok. És ez nekem nincs meg.

Vagy úgy lenne csak meg, hogy megélem a jelent, és le.szarom a jövőt. Lesz ami lesz alapon.

Bennem meg ez a tűz folyamat. Hogy hiányzik, akarom, haladjunk fejlődjünk. Benne meg ez a "kényelem", komfortzóna.

2021. aug. 9. 13:45
 5/6 anonim ***** válasza:
45%
Bár sehol nincs rá utalás, de lenne egy nagyobb összegű fogadásom, hogy a kérdező nőnemű. A szex bárkivel nagyon jó, ha megtörténik az összecsiszolódás. Világos, hogy te csak a szex miatt ragaszkodsz hozzá (ö ezt jól tudja és zsarol), lelkileg, érzelmileg semmi igazi kapcsolat nincs.
2021. aug. 9. 19:43
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
az tudod tenni, hogy nem görcsölsz rá, laza legyél vele, smsezz a csajokkal és közben nagyokat nevess, kocold össze a haját, közben legyen belőle egy nagy szexcsata, és közben még együtt vagytok nevess sokat, és legyél nagyon kívánatos. Igy talán megfoghatod :) De megéri ez?
2021. aug. 10. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!