Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A párom orrából állandóan...

A párom orrából állandóan savanyú szag árad. Ezt főleg lefekvéskor érzem mikor fekszem mellette. Mitől lehet?

Figyelt kérdés
Nem a szájából jön mert már leteszteltem :D az orrából árad ez a savanykás csípős szag. Iszonyat büdös.. mondtam neki de ő nem érzi.. sokszor felkelek éjszaka és érzem h már az egész szoba ilyen büdös ahogy teli szuszogja a szobát .. nagyon erősen árad ez a szag és már elkap a hányinger.. főleg h éjjel is nyitogatnom kell ebben a hidegben az ablakot mert iszonyatos.. ha felém fordul el kell forduljak mert nagyon érzem.. mit lehet tenni ez ellen? Szegény tudom nem tehet róla de én meg rosszul vagyok már ettől a szagtól..
2018. dec. 9. 22:12
 1/9 Miss Endzsi ***** válasza:
100%
Lehetséges, hogy bakteriális fertőzés, van az orrnyálkahártyájában, üregében.
2018. dec. 9. 22:20
 2/9 gömbicica ***** válasza:
100%

Igazandibol az orr-ful gege szakorvos nem hiaba van ilyen harmasban. Helyeben en elmennek hozza.

Abban biztos vagy, nem "gyomorszagot" erzel.

Acetonszagra nem hasonlit? Az is kellemetlen lehet.

Folyadekfogyasztasa? Normalis?

2018. dec. 9. 22:23
 3/9 gömbicica ***** válasza:
2018. dec. 9. 22:27
 4/9 A kérdező kommentje:
Hát igazából nem hiszi el nekem.. de ma mondta nekem nehezen kap levegőt úgyhogy most megvagyok ijedve.. de elment dolgozni.. remélem semmi baja se lesz..
2018. dec. 10. 07:56
 5/9 A kérdező kommentje:
Utolsó, nem volt semmi műtéte és nem is folyik semmi az orrából, egyszerűen csak büdös.. és most meg már levegőt se kap..
2018. dec. 10. 07:57
 6/9 A kérdező kommentje:
Elektromos cigitől szerintetek lehet?
2018. dec. 10. 07:57
 7/9 anonim ***** válasza:
Mindenképpen Fül-orr-gégészhez kell mennie. Lehetőleg hamar.
2018. dec. 10. 11:40
 8/9 gömbicica ***** válasza:
100%

E cigi állitólag még rosszabb mint a normális cigaretta :(

ha az orrlégzés is nehezitett, csak el kellene menni dokihoz. Férfi ember!!! mind valakinek képzeli magát, aztán baxnak hallgatni a másikra :(

remélem hallgatni fog a szavadra!!!

2018. dec. 10. 19:53
 9/9 anonim ***** válasza:
kiderült mi volt a baj?
2022. aug. 31. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!