Miért büdös állandóan a péniszem?
Figyelt kérdés
Kb. 2-3 hónapja állandóan "állot" szaga van a mackónak.
Mindennap megmosom a makk tetejét, sajnos azt hiszem le van egy kicsit tapadva a fityma ezért nem tudom teljesen lehúzni. Egyszer próbáltam feszegetni a határokat, de ellégé fájt.
Lehet hogy lent összegyülik az ondó és az bomlik?
Milyen készítményt használjak?
Urulógushoz még 1-2 évig nem szeretnék menni.
K.:16
2018. júl. 24. 02:48
1/10 anonim válasza:
Talán mégis ellátogathatnál az urológushoz. Nem harap, és hidd el látott már ilyet. A szüleidnek sem kell szólnod, ha nem akarsz, 16 évesen már egyedül is nyugodtan elmehetsz. És igen, valószinűleg összegyűlik a fityma alatt a váladék és az büdösödik. Jó lenne megoldani, vagy barátnőt se nagyon akarj így.
2/10 anonim válasza:
Ez így reggeli előtt nagyon kellett. Le kéne állni a mértéktelen racsnizással. Kend be olajjal a "MACKÓT", aztán úgy próbálkozz.
3/10 anonim válasza:
Amíg nem megy hátra a fityma és alatta nem mosod ki addig lesz bukhééé. Na meg nem is egészséges.
4/10 anonim válasza:
Úgy elszúrhatod ha nem tudod kimosni, nem csak a tetejét, hanem a többi részt is.
Lerohad .
5/10 anonim válasza:
hátra kéne húzni azt a fitymát. ha szűkületed van akkor meg irány urológus, semmitől nem fog elmúlni és csak rosszabb lesz.
7/10 Botond1999 válasza:
Ha nem tudod teljesen lehúzni, akkor menj el urológushoz. Egy apró rutinműtéttel helyrehozza, és onnantól kezdve megszűnnek a panaszaid. De ne halogasd, minél előbb legyél túl rajta.
9/10 A kérdező kommentje:
Hát a szag eltűnt de kiderült hogy szűkületem van.
2020. nov. 2. 13:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!