A péniszem szinte állandóan büdös pedig naponta minden fürdésnél jó alaposan megmosom, ez mitől lehet?
Figyelt kérdés
2012. júl. 29. 23:06
1/10 anonim válasza:
az nem büdös egy fajta feromon szag amire a csajok gerjednek :)
2/10 anonim válasza:
Lehethoggy valami betegség vagy csak nagyin izzadékony.
3/10 anonim válasza:
Melyik része büdös? :/
Borotváld magad csupaszra, mosd meg rendesen szappannal, és törülközés után hintsd be hintőporral a zacsit. Hordj boxeralsót. Amúgy meg ha a fitymád alatt büdös, akkor mosd meg pisilés után szappannal.
4/10 A kérdező kommentje:
hát nemtudom hogy a péniszemnek milyen szag ill. illatúnak kéne lennie,nos nemmondták még hogy büdös mondjuk eddig még csak 1 lánnyal voltam egyetlen 1x de annak két éve.
2012. júl. 29. 23:11
5/10 anonim válasza:
énis aszittam büdös, de nekem inkább a zacsi, nem is tudom mihez hasonlítani. :D
6/10 A kérdező kommentje:
és akkor nem volt "büdös"
2012. júl. 29. 23:12
7/10 A kérdező kommentje:
de csak akkor érzem ha izgalmi állapotban van
2012. júl. 29. 23:13
8/10 anonim válasza:
Testszag + Szmegma keveréke. Sztem.
De innen többet megtudsz, ha ezt elolvasod...:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__3..
9/10 anonim válasza:
Mosd naponta tobbszor.
szerintem nagyon beizzad, aztan ha izgalmi allapotba kerulsz, akkor keverednek az illatok es bum.
En izgalmi allapotban nagyon ritkan erzem a szagat, ami szerintem budos...baratnommel ellentetben. :)
10/10 anonim válasza:
Gondolom te is szép, karcsú, igényes lányokkal vagy..... Tudod, ki mit szakít:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!