Miért kell állandóan pisilnem 26 éves férfi létemre?
Figyelt kérdés
Főleg akkor ha iszok rendesen. Itthon még el megy de ha nem itthon vagyok es nincs wc a közelben az elég kellemetlen tud lenni. Fiatalabb koromban amikor iskolába jartam en a suliban soha nem pisiltem nem is ereztem azt hogy kellenne, mindig csak itthon pisiltem. Középiskola mosdójában egyszer sem voltam bent az évek alatt most meg ez van.2018. aug. 15. 15:21
2/9 anonim válasza:
Prosztata gondjaid lehetnek.
Menj el urológiára, Peter Griffin is elviselte, pedig ő aztán...:D
3/9 anonim válasza:
Ha iszol rendesen akkor normàlis dolog.
Mennyit pisilsz?
Szomjazol is nagyon?
Esetleg fogytàl?
Lehelleted nem picit ,,alkohol" illatú?
Azèrt kèrdezem lehet cukor is a hàttèrben.
De ha csak pisilsz akkor többet iszol.
4/9 anonim válasza:
Hat igen ez valoszinu prosztata problema vagy nem irtad miota all fenn ez a problema mert lehet egy felfazas is ha nem tul regen irany az urologia ott megmondjam mi van.
5/9 anonim válasza:
Pisilsz is eleget ha úgy érzed, hogy kell, vagy csak az inger van és nem sok megy? Mert ha megy is rendesen a vizelet akkor a cukrod kell megnézetni, ha pedig inkább a vizelési inger van és nem igazán megy a vizelet akkor a prosztatára kell gyanakodni, vagy felfázásra. Esetleg 1 hónapon belül volt valami alkalmi óvszer nélküli szexuális kapcsolatod?
6/9 A kérdező kommentje:
Tudok pisilni rendesen. Csak sűrűn kell sajnos. Ha meg nem iszok eleget az se jó mert nagyon szomjas leszek. Szexuális kapcsolatom soha életemben nem volt. Koszi a válaszokat.
2018. aug. 15. 18:04
7/9 anonim válasza:
Elmész a házi orvoshoz,elmondod a problémád,és elküld laborba .Más betegség is lehet a háttérben,nem csak urológiai.
8/9 anonim válasza:
Érdemes lemérni az alkalmanként ürített mennyiséget és az alkalmak számát, ebből meghatározható, hogy megfelelő-e a folyadék bevitel. Ha az alkalmanként ürített mennyiség 1 dl alatt van, az már a valóban fokozott ingert jelenti. Kérdés, mióta áll fenn az állapot ? Az is előfordulhat, hogy vesekő (vesehomok) ürülése (fájdalmak nélkül) fokozza a vizelési ingert.
9/9 anonim válasza:
megoldodott?lehet sok a stressz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!