Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni egy férfival, aki állandóan féltékeny miközben a feleségével, gyerekeivel él?
Szeretői kapcsolat, bár szerinte a "barátnője" vagyok, ami inkább úgy igaz, hogy csak szexelni járunk össze.
A férfi hihetetlen féltékeny, ha nem veszem fel a telefont, túl későn hívom vissza jön a gyanúsítás = "Mással voltam.. menjek a k*rva anyámba.. Átb*sztam".
Ez nem alaptalan, de mentségemre szóljon én egyedülálló vagyok, mivel szexen kívül nem csinálunk semmi közös programot, illetve én fordítva nem csinálom ezt a féltékenységet pedig ő él együtt a feleséggel.
Kinek van igaza?
Mondd meg neki, hogy pasiztál. Nem vagytok egy pár, neki is van felesége. Ha nem tetszik neki, akkor nem tetszik. Ennyi volt.
Mellesleg a "menj a k*rva anyámba" beszólás bőven elég arra, hogy megmutassuk valakinek, hogy hol az ajtó, amin többet nem kell visszajönnie.
Én megmondanám neki, hogy vagy viselkedik és tudja, hol a helye vagy kitálalok az asszonynak.
Neked fel sem tűnt, hogy mennyi dologgal lehet becsicskítani?
"Mással voltam.. menjek a k*rva anyámba.. Átb*sztam"
Na ezért vagy te csak pótlyuk. Akinek annyi önbecsülése sincsen, hogy egy ilyen kirohanás után ajtót mutasson a másiknak, añnak örökké ilyen "arra jó vagy, hogy megdugjalak, de egyébként kuss a neved" 'kapcsolatok' jutnak.
Valszeg a feleségét is kicsinálja.
Aki tilosban jár mindog ilyen lesz.idioták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!