Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha állandóan, - minden beszélg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha állandóan, - minden beszélgetésben - a volt feleségét emlegeti, adnátok további esélyt a kapcsolatnak?

Figyelt kérdés

már kezdem nagyon unni, azon gondolkodom van-e egyáltalán esély hosszabb távon normális párkapcsolatot kialakítani ezzel a pasival. Friss a válás, még minden délután családost is játszanak a gyerekek miatt (de legalább már nem élnek együtt), ezt sem tudom hova vezet... úgy érzem magamat mint egy szerető, 4 hónapja vagyunk együtt, de még a szüleinek sem mondja el, hogy én vagyok. :S

Elsősorban nők véleményére lennék kíváncsi.

2021. aug. 27. 07:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
95%
Ezek alapján, ha a volt feleség füttyentene, hogy menjen vissza hozzá a pasas, ugrana, és még csak el sem köszönne tőled. Nem dolgozta fel és engedte el. Szerintem tudod a választ...
2021. aug. 27. 08:03
 2/12 A kérdező kommentje:
sajnos igen, pontosan tudom hogy majd amikor a volt feleség rájön, hogy hülyeséget csinált, akkor a pasi minden szó nélkül vissza fog menni oda:(
2021. aug. 27. 08:05
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen picsikutya szerep akkor szokott kialakulni, ha ot dobtak. En is azt gondolom, hogy a extol fugg, hogy visszaengedi-e hu pajtasat, vagy sem. Ez viszont nem tul hizelgo szamodra, hogy masok pillanatnyi hangulatingadozasatol fugg az eleted. Lehet, hogy hirtelen felindulasbol csak az agyig engedi, lehet vissza is fogadja. Nem kell mindenkit befogadnod es megmentened. Koncentralj azokra, akikre erdemes.
2021. aug. 27. 08:21
 4/12 anonim ***** válasza:
77%

Adj neki időt.

Ha felev 1 ev mulva is miattuk picsog akkor kuka.

Friss válás utan normalis hogy nem cseng minden le benne azonnal

2021. aug. 27. 08:32
 5/12 A kérdező kommentje:
sajnos nincs pocsékolni való időm majd' 50 évesen:(
2021. aug. 27. 08:38
 6/12 anonim ***** válasza:
Dobjad
2021. aug. 27. 08:55
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
A 4-es válaszolóval egyetértek. Házasok voltak, közös gyerek van, nem megy egyik pillanatról a másikra,hogy lezárja a múltat, sőt, a gyerek miatt mindig fogják tartani a kapcsolatot amit vagy elfogadsz (a gyerekkel együtt) vagy szakítasz.
2021. aug. 27. 08:57
 8/12 A kérdező kommentje:
nekem is van közös gyerekem a volt férjemmel, mégsem vagyok vele minden délután...
2021. aug. 27. 09:09
 9/12 A kérdező kommentje:
nyilván tudtam mibe vágok bele, amikor egy frissen elvált férfival kezdtem... azt mondta túl van rajta, de a jelek egyáltalán nem ezt bizonyítják...
2021. aug. 27. 09:19
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha a szavak es a tettek egymasnak ellentmondanak, akkor mindig a tetteknek kell hinni. Ezalapjan egyaltalan nincs tul rajta. A gyereknek meg nem eljatszani kell a csaladosdit. Kulonben is mekkora gyerekrol beszelunk? Majd 50 evesen azert minimum egy tini lesz az. Az pedig siman atlat mar az ilyen dolgokon, megha nem is teljesen erti. Szerintem ez csak egy gyenge kifogas arra, hogy probalkozik visszamaszni a szonyeg alatt, es annyit legyeskedik ott, amennyit lehet, a gyerekre hivatkozva. Abszolut nem hinnek neki, es lapatra is tennem. Neki nincs szuksege parkapcsolatra, legalabbis nem veled.
2021. aug. 27. 09:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!