Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mennyire reális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire reális megsértődni ezen?

Figyelt kérdés

Alapvetően féltékeny típus vagyok, amin változtatni szeretnék, és most nem tudom eldönteni, hogy jogosan mondtam-e, hogy ez így nem fér bele.

Barátnőm gólyatáborban van, és ott játszottak valamit A lényeg, hogy állon kellett puszilnia egy fiút. Leírta, hogy ilyet játszottak, és egész nap rosszul esett, és most este írtam neki, hogy nekem ez sok, ő pedig lazán csak mondta, hogy semmi komoly ne aggódjak. Elhiszem, de akkor is nagyon rossz belegondolni, hogy ilyen közel került egy másik fiúhoz és ez neki tök oké. Jogos vagy túlreagálom?

2021. szept. 30. 23:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
90%

Anélkül, hogy most belemennék ennek a témanak a kifejtésébe, meggyőződésem, hogy csak az azonos értékrendű párok maradnak együtt hosszútávon. Részben az ilyen és ehhez hasonló szituációk miatt.

Ha valami az egyik félnek belefér, a másiknak nem, akkor az előbb vagy utóbb konfliktust szül. Nem fogod tudni elmagyarázni neki, hogy neked ez miért nem fér bele: ebben ő nem lát semmi rosszat, te viszont rosszul érzed magad. Ha elfogadod az ő életszemléletét, ez a rossz érzés fog kísérni, valahányszor olyan dolgot tesz, ahol a két értékrend ütközik. Ha megpróbálod őt rábírni arra, vagy meggyőzni, hogy ő változtasson magán, akkor te leszel a rosszfej, vagy ha ideig-óráig működik is, előjöhet belőle később a korábbi énje. (eh, mégis belementem...)

2021. okt. 1. 13:17
 12/12 anonim ***** válasza:
69%
Állon? Magyarul amikor majd puszit ad az ismerőseinek, azon is hisztizni fogsz. Oké.
2021. okt. 3. 08:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!