Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlzott női elvárások. Szerintetek sincs ennek igazából reális valóságalapja?
Sajnos a végén a külső fog dönteni.
Előbb begerjednek egy agresszív, bunkó, segédmunkás cigánytól akinek kockahasa van, mint egy átlagos/enyhén elhízott irodai/számtech/szellemi dolgozótól.
1. A szerelemben ne keress logikát.
2. Nem biztos, hogy a rózsaszín köd elmúltával is kitart a kapcsolat a szürke hétköznapokban.
Saját lakásomban élek 30-as nőként, nem fogok eltartani egy felnőtt férfit, és még a saját szüleimhez sem költözöm, máséhoz pláne nem, sajnálom, ha ez valakinek túlzott elvárás. Egy korombeli férfi az én szintemen képes ugyanerre, aki nem, azzal nem vagyunk egy szinten.
A minap beszélgettem egy velem egyidős pasival online, munkanélküli, édesanyjával él, és problémái vannak a társkeresésben. Még nem sokat tudok róla, de gyanítom, hogy nem fog meglepni, miért vannak problémái.
Én sokat tettem azért, hogy elérjem azt, ahol tartok, de ahányszor akadályba ütköztem, nem rekedtem meg, hanem kerestem a megoldást.
Miért kellene megalkudnom olyannal, aki halogat és hárít, miközben én nem olyan vagyok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!