Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire reális megsértődni ezen?
Alapvetően féltékeny típus vagyok, amin változtatni szeretnék, és most nem tudom eldönteni, hogy jogosan mondtam-e, hogy ez így nem fér bele.
Barátnőm gólyatáborban van, és ott játszottak valamit A lényeg, hogy állon kellett puszilnia egy fiút. Leírta, hogy ilyet játszottak, és egész nap rosszul esett, és most este írtam neki, hogy nekem ez sok, ő pedig lazán csak mondta, hogy semmi komoly ne aggódjak. Elhiszem, de akkor is nagyon rossz belegondolni, hogy ilyen közel került egy másik fiúhoz és ez neki tök oké. Jogos vagy túlreagálom?
Hülyeség. Te simán megcsiókoltál volna egy lányt, ha vagy ott és az a feladat.
A barátnőd őszinte, elmesélte, hogy mit idétlenkedtek a táborban. Tevmeg hisztizel.
Legközelebb nem meséli el.
Több önbizalmat.
Annyira ne akadj ki rajta, mert lehet, hogy ha több ilyen kiakadás van, akkor kevesebb mindent fog elmondani. Ez egyébként nekem is rosszul esett volna, de azért ez még nem olyan nagy dolog, illetve még játék is, tehát még annyira sem.
Amit inkább tanácsolok, hogy beszéljétek meg, hogy kinek mi fér bele és ha mondjuk valamiben nem értetek egyet, akkor próbáljatok középutat keresni.
Eh, nehéz dolog ez. Ha minden ilyen gesztushoz lazán viszonyulsz, könnyen túllőhet a célon a lány (ha az a fajta) és akkor te egy idióta vagy, hogy mindent ráhagysz. Ha rászólsz, akkor pedig te vagy a p*csfej, a rosszfiú srác, amit ugye bárki túlteljesít, akinek egy kicsit lazább dumája van.
Két dolgot tehetsz, ha ragaszkodsz hozzá és nem akarod megváltoztatni őt:
Ha neked nem fér bele, neki viszont igen, akkor vagy lazaságot erőltetve lenyeled, reagálsz te is valami vicceset (ez a rossz megoldás) vagy változtatsz a hozzáállásodon, hogy beleférjen és ne legyen az a rossz érzés.
Aha ... pont egy gólyatáborban állon .....
Fogalmad nincs mi folyik ott éjszaka. Gyakorlatilag minden lànyt megkúrt valaki. De sok làny volt akit többen is megdugtunk egy este. Egy kis pia és pina nem maradt parlagon.
De ha nem hiszel nekem kèrdezz màst is aki volt ilyen táborban.
be kéne perelni az egyetemet, h. ilyenre kényszerítik a gólyákat.
nem hiszem, h. vadidegen embereket bárki jószántából puszilgatna.
és igen, gáz, ha a csajodnak ez csak úgy belefér, hiányzik belőle a morális gát.
én ezt semmiképp nem vállaltam volna, akkor sem, ha ép szingli vok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!