Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasiknak miért az olcsó nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasiknak miért az olcsó nő a kánaán akinek semmi igénye? Miert erre akar rávenni?

Figyelt kérdés

Most az egy dolog h utálja ha le akarnák húzni.

Se semmilyen módon nem érzem azt h udvarolna, csak míg összejöttünk.

A kapcaolatban viszont arra "kényszerít", hogy ne igényeljek semmiféle törődést beszélgetést bókokat, segitséget(akár lelki), vagy anyagiakat (meglepi ajándék vacsora vagy bármi)se.

Exem ugyanez volt.

Es olyanok akik viszont nem epp csórók vagy akármi hogy ne tudnának semmit a kapcsolatba tenni.

Ez miatt folyamat azt érzem hogy a másiknak vagy nem tetszem(nincsenek bókok de ha bajuk van beszólni az kapásbol megy), nem ömlengenek(bújás szeretet is ritka arra hivatkozva h ők nem olyan tipusok), anyagiak zero (mert egy nő önállo), ha problemaim vannak(oldjam meg én az nem az ő élete) és sorolhatnám.

Állandóan afelé akarnak húzni hogy nekem semmi igényem ne legyen a kapcsolatban. Es nekik nincs is (nem kell nekik a törődésem bókok bíztatás pénzem kedvesség, vélemény, de ha nyujtom ezeket azt szívesen fogadják se NINCS rá igényük, azaz boldogan elvannak enélkül is)

Olyanok a kapcsolataim hogy úgy érzem van egy ffi akinek mindene megvan szuksége semmire nincs egy nőtől a szexen kívül, es ezt mintha viszont elvárnák, legyek sikeres önállo, ne picsogjak ne ömlengjek, csináljam a kis életem ahogy ők is maguknak, kulon kassza stb.

A kapcsolatban pont a kapcsolatot nem érzem köztünk, hogy mi kapcsol minket össze? Ennyi erovel lehetnék xyz nő is tokmindegy melyik van velük. Ha xyz nek sincsenek igényei akkor már kész is a kánaán.

A nő nekik nem társ, illetve társként nincs rá szükségük, mindent (jövő, célok, pénz)megoldanak maguknak egyedül de még bíztatás bokok lelki támaszként sincs szukseguk a nőre.

A nő valahogy nem több nekik egy házi fix p.ncitol.

Vagy ha csak én fogok ki ilyen hu de önállo ffiakat, akiknek a nő tulajdonképpen maximum hobby szint csak, mivel lehet hozzájuk kapcsolódni?

#a nőből nem kell semmi
2021. szept. 30. 08:25
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
l4 nem hitegettek.
2021. szept. 30. 09:37
 22/37 A kérdező kommentje:

18 hol irtam ilyet h megfelelt?

A törődéshiany nem felelt meg nekem soha.

A bűnözővel passzoltunk mert en sem dolgoztam ugy h napi 8 meg ilyenek. Hanem ugy mint ő kb kevés melo sok sok pénz. (Az elotte levo exem is az volt mondjuk akitol "elvett"engem, ami nagyon nem volt egyszeru neki, es en sem akartam eleve. Igy indultunk. Nagyon sokat tett azert hben egyáltalan csak szóba álljak vele. Igy kezdtük h kap mostmár 5 percet mert annyi mindent tett hogy eddig már eljutottam h egyáltalán meghallgatom)

Habár valahol mindegyikkel találhatnék ilyen kozos pontokat hogy epp miben passzol az eletmódunk. A mostanival is. A mostani se kapott meg konnyen de csak mert az is maskepp volt mint ahogy en akartam. Azaz ugy gondoltam használ csak ergo minek is lennék vele kapcsolatban. Azaz soha nem kapott meg másképp korábban. Csak ugye valszeg a hímsovinizmusa egoja ezt nem tűrte. Meg ő aztán szerelmes

Valójában mindenki képes kihozni magábol azt ami nekem kell, de a kaocsolatban már nem.

Igy most megy a hiszti is részemről ami nem normalis h nekem hisztizni kelljen ha nem kapok meg vmit

2021. szept. 30. 09:56
 23/37 anonim ***** válasza:
34%
Mit sírtok? Nektek kell az erős, független ambíciózus férfi. Megkaptad.
2021. szept. 30. 09:59
 24/37 anonim ***** válasza:
95%

Szóval párkapcsolatban voltál, amikor jött a bűnöző udvarolni és téged csak úgy "elvett" a másik férfitól? Hú anyám.

Sok mindent rosszul csinálsz, de első lépésként hagyd abba a párkapcsolati szédelgést. Persze, hogy csak rohadékokat vonzol be, ha te sem becsületesen állsz a párkereséshez.

2021. szept. 30. 11:20
 25/37 anonim ***** válasza:
5%

"Beszélgess olyan nőkkel, akiknek normális, egészséges párkapcsolatuk van."

Nem létezik ilyen, ugyanis egy párkapcsolat, főleg ha már benne vannak a sűrejében (gyerek, hitel, családtagok, cég, karrier) csupa kényszer és alkalmazkodás mindkét fél részéről.

2021. szept. 30. 11:24
 26/37 anonim ***** válasza:
100%

Pont ezt kellene megtanulnia. Hogy milyen az, amikor egy párkapcsolatban kölcsönösen alkalmazkodunk egymáshoz. Ilyen egy "normális, egészséges" kapcsolat, nem olyan, hogy néha megsz.patom a csajt, egyébként meg sz.rok rá, hogy mi van vele.

2021. szept. 30. 11:31
 27/37 anonim ***** válasza:
0%

26

Házasságokban jellemzőbb a nincs szex, mint a probléma, hogy csak szex van.

2021. szept. 30. 13:34
 28/37 A kérdező kommentje:

20 én ismerek ill bnoim is vannak olyan nők, ahol inkabb a férj/baratja nyal.

Nekem amugy tunik az ilyen kapcsolatok alapja az, amikor a pasi nemigen "piacképes"(nem véletlenül), azaz ahol a nő választott tul.képpen mert a pasinak szinte nincs is miből.

A legtobb esetben a nő maga alá választ. Azaz a bnőimhez szerintem sokkal jobb pasik valók de nekik teljesen jó inkabb egy kevésbé jo pasi, ha az "papucs".

Most szélsőségesen irtam, tudom, hogy nem fekete fehérek a dolgok.

Az én kapcsolataim meg nem igy alakulnak hogy örül a srac, h van egyáltalan nője. Hanem ő választ, h ki a cél. És ha van cél az tuzon vizen at kell es eetekesebb az osszey tobbinel.

24 irtam asszem hogy nagyon nem volt egyszeru semmi. Az az exem az akkori páromat is kukon felkereste egyszeruen hogy engem "elkérjen". Es mivel az akkori baratom szoba állt vele ugy kezdetm magam erezni mint amikor a pasik a nőkről tárgyalnak mint vmi kecskéről! Hatalmas balhét levertem elkuldtem mindkettőt a francba.

Nem sima idiota csabitgatasrol volt szo.

Nagyon de nagyon sokminden lefolyt ahhoz, amibol a kesobbi felallás kialakult es rengeget letett bizonyitott a srac az asztalra hogy abbol hogy en elhajtom a francba (szerelmes is voltam aztan megsértodve is)mit tud kihozni.

2021. szept. 30. 14:13
 29/37 A kérdező kommentje:
*külön felkereste
2021. szept. 30. 14:14
 30/37 A kérdező kommentje:

Abbol lett a háboru, hogy a párom megadta a másiknak a számom.

Joformán konferenciabeszelgettunk aztan, irtora ki voltam akadva mindkettőn. Mi vagyok én? Mint araboknal a kecske vagy mi ez??

Lement nagyon de nagyon sok sztori hogy barmelyiknek is barmit higyjek. Hogy de mindketto szeret. Ez az??

2021. szept. 30. 14:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!