Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasiknak miért az olcsó nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasiknak miért az olcsó nő a kánaán akinek semmi igénye? Miert erre akar rávenni?

Figyelt kérdés

Most az egy dolog h utálja ha le akarnák húzni.

Se semmilyen módon nem érzem azt h udvarolna, csak míg összejöttünk.

A kapcaolatban viszont arra "kényszerít", hogy ne igényeljek semmiféle törődést beszélgetést bókokat, segitséget(akár lelki), vagy anyagiakat (meglepi ajándék vacsora vagy bármi)se.

Exem ugyanez volt.

Es olyanok akik viszont nem epp csórók vagy akármi hogy ne tudnának semmit a kapcsolatba tenni.

Ez miatt folyamat azt érzem hogy a másiknak vagy nem tetszem(nincsenek bókok de ha bajuk van beszólni az kapásbol megy), nem ömlengenek(bújás szeretet is ritka arra hivatkozva h ők nem olyan tipusok), anyagiak zero (mert egy nő önállo), ha problemaim vannak(oldjam meg én az nem az ő élete) és sorolhatnám.

Állandóan afelé akarnak húzni hogy nekem semmi igényem ne legyen a kapcsolatban. Es nekik nincs is (nem kell nekik a törődésem bókok bíztatás pénzem kedvesség, vélemény, de ha nyujtom ezeket azt szívesen fogadják se NINCS rá igényük, azaz boldogan elvannak enélkül is)

Olyanok a kapcsolataim hogy úgy érzem van egy ffi akinek mindene megvan szuksége semmire nincs egy nőtől a szexen kívül, es ezt mintha viszont elvárnák, legyek sikeres önállo, ne picsogjak ne ömlengjek, csináljam a kis életem ahogy ők is maguknak, kulon kassza stb.

A kapcsolatban pont a kapcsolatot nem érzem köztünk, hogy mi kapcsol minket össze? Ennyi erovel lehetnék xyz nő is tokmindegy melyik van velük. Ha xyz nek sincsenek igényei akkor már kész is a kánaán.

A nő nekik nem társ, illetve társként nincs rá szükségük, mindent (jövő, célok, pénz)megoldanak maguknak egyedül de még bíztatás bokok lelki támaszként sincs szukseguk a nőre.

A nő valahogy nem több nekik egy házi fix p.ncitol.

Vagy ha csak én fogok ki ilyen hu de önállo ffiakat, akiknek a nő tulajdonképpen maximum hobby szint csak, mivel lehet hozzájuk kapcsolódni?

#a nőből nem kell semmi
2021. szept. 30. 08:25
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
82%

Gondolom nem érzik azt, hogy nagyobb energiát kéne beléd fektetni.

Sajnos.

Valamiért.

Én se éreztem ezt a barátnőmről, megbízhatatlan volt, lövésem nem volt, a hátam mögött miket csinált, nem beszélt semmiről, falazott mindenkinek, nem volt egy egyenes, gerinces csaj.

2021. szept. 30. 09:12
 12/37 anonim ***** válasza:
89%

Bűnöző, érzéketlen cégvezető stb.

Remekül választasz. Áruld már el, kérdező: MIT VÁRTÁL? :D

2021. szept. 30. 09:12
 13/37 anonim ***** válasza:
40%

Az apátlanul felnövő lányok tragédiája. Fogalmuk nincs, mit keressenek egy férfiban, mit várjanak el tőle.

2021. szept. 30. 09:14
 14/37 anonim ***** válasza:
96%
7 Hát nem győztél meg.Egy sem tűnik úgy, hogy annyira komolyan akart volna tőled bàrmit.Sőt, azt írod, hogy egy sem tett a valóságban semmit, csak volt 1-2 aki tervekkel hitegetett, a többi még azzal sem
2021. szept. 30. 09:14
 15/37 anonim ***** válasza:
100%
pasiknak nem kell az olcso no. a TE PASIJAIDNAK kell, arrol mi nem tehetunk, hogy rosszul valasztasz mindig. ezen kene elgondolkozni, illetve azon, minek is vagy benne egy ilyen kapcsolatban, ami max dugopajtisagnak nevezheto.
2021. szept. 30. 09:15
 16/37 anonim ***** válasza:
5%

13 Na, azért ekkorát nem kell általánosítani.Sok apátlan nő van a környezetemben, mind okos, van családja, gyereke.

"Apás" lányok közt viszont sokat ismerek, akire illene a leírás.

2021. szept. 30. 09:16
 17/37 A kérdező kommentje:

10 en teszek a kapcsolatba de nincs rá igényük. Azaz ha nem tennék se lenne baj.

14 tettek értem míg összejottunk. Sőt a bűnöző speciel vért izzadt értem.

Akkoriban en is szabad életet éltem(kevés befektetes sok pénz), pont passzoltunk.

13 apamintám valoban nem sok. A mostani párom szerint en nem bánok jol a ffiakkal.(ezt amugy nem is értem mire érti)de szerinte mert apámat fel se hivom biztos jol esne neki, meg ilyeneket mond. Meg még ő kér arra h szulinapján legalább köszöntsem meg miert nem megyek hozzá. Hiaba mondom hogy apammal nem olyan a kapcsolatunk, soha nem is volt olyan hogy egymas nyakában ülnénk meg ilyenek, mégis erős a kötelék, annyira amit nem kell erősíteni olyanokkal hogy telefon, tehat annyira szeretjuk egymast hogy nem kellenek ahhoz formularitasok hogy ez erősitgetve legyen. Ezt amugy ő nem érti.

De valoban pl az ilyenek hogy szulinapra köszönteni egy ffit az nekem nem fekszik, de megteszem de erzodik rajta h nekem "kín", de legalább en beszélgetek bújok van minden más, de formularitás ellenes vagyok. Az nekem "kenyszer"ami nem spontán jön/van, hanem mert szulinap vagy mert valentin van. Nekem ezek kényszeres dolgok valahogy. De a páromat ez sem zavarja.

2021. szept. 30. 09:24
 18/37 anonim ***** válasza:
95%

17 #14 vagyok.

Érdekes, most már meg azt írod, hogy akkoriban megfeleltek neked úgy azok a kapcsolatok.Akkor most mi a kérdés?

2021. szept. 30. 09:26
 19/37 anonim ***** válasza:
100%

Én nem izzadtam vért a menyasszonyomért, szép lassan, fokozatosan hangolódtunk egymásra.

Talán ezt próbálhatnád meg egy érdeklődő férfival a "túráztatás" helyett. Bűnözővel meg minek jártál egyáltalán? Szabad életet éltél? Nem tudom, mire gondolsz ezzel bár vannak elképzeléseim. (mit vártál ettől az élettől?)

2021. szept. 30. 09:32
 20/37 anonim ***** válasza:
100%
Beszélgess olyan nőkkel, akiknek normális, egészséges párkapcsolatuk van. Esetleg a párjaikkal közösen is beszélgessetek. Hallgasd meg, ők mit tanácsolnak. Valószínűleg semmilyen pozitív párkapcsolati minta nincs előtted, de ez még pótolható.
2021. szept. 30. 09:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!