Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most költöztem össze a párommal, aki felhozta a gyerekvállalást, de engem nem érdekel a téma, mit tegyek?
A barátom felhozta, hogyha a szülei megtudnák, hogy én lehet nem is fogok akarni gyereket a későbbiekben sem, akkor ők azt javasolnák a barátomnak, hogy hagyjon el engem, mert szerintük nem vagyok kiegyensúlyozott. Még azt mondta a barátom, hogy ő nem akar majd azért összeveszni a szüleivel, mert nem vállalunk gyereket, mert ők ezen megsértődnének. Én sajnos ezen eléggé besértődtem, és bunkó dolgokat mondtam neki, ami miatt a szakítás is felmerült. Mit tegyek?
Én 25/l, a fiú 27
Jó nagy balfax vagy, hogy a szórenddel játszadozol, aztán ezzel vesztegeted a magad meg mindenki más idejét. Innentől ne azt mondd majd, hogy "nem biztos, hogy..." hanem, hogy "biztos, hogy nem.". Itt most neked nem kell megsértődni, csak eszed, amit a határozatlanságoddal vagy taktikázásoddal főztél.
Szerintem zárd le, már összeköltözni sem kellett volna, de amúgy összejönni se.
Szakítás.
Tökmindegy miért akar gyereket (bár ez a duma, hogy az anyja..., vicc).
Te nem akarsz és innentől, ha tetszik, ha nem nem iletek ősze.
N
Kérdező, mikor olvastam az eredeti posztodat azt hittem, valami vállalhatatlant mondtál, de semmi olyat, amit egy felnőtt embernek ne kéne tudnia kezelni és ráadásul a leírtak alapján még igazad is van.
Kérdezd meg, hogy ki a fontosabb: te vagy a szülei? A válasza alapján tudni fogod mi a következő lépés.
"miután összeköltoztunk azonnal felhozta" tipikus kontroll/bántalmazo viselkedés. Amikor nyeregben érzi magát elojon igazi énje. Az osszekoltozes felbatoritotta, azt hitte most már eléggé függsz tőle.
Egyébként ugorj át a childfree fórumra és láthatod hogy rengeteg hazudós köcsög van (nemtől függetlenül) aki bekamuzza hogy ok nem kell gyerek aztán jön a lelki zsarolás, fogamzásgátló megbabrálása vagy csak lelépés, még akár 10 év után is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!