Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most költöztem össze a párommal, aki felhozta a gyerekvállalást, de engem nem érdekel a téma, mit tegyek?
A barátom felhozta, hogyha a szülei megtudnák, hogy én lehet nem is fogok akarni gyereket a későbbiekben sem, akkor ők azt javasolnák a barátomnak, hogy hagyjon el engem, mert szerintük nem vagyok kiegyensúlyozott. Még azt mondta a barátom, hogy ő nem akar majd azért összeveszni a szüleivel, mert nem vállalunk gyereket, mert ők ezen megsértődnének. Én sajnos ezen eléggé besértődtem, és bunkó dolgokat mondtam neki, ami miatt a szakítás is felmerült. Mit tegyek?
Én 25/l, a fiú 27
Minden szavad igaz, még ha bántó is.
Jó, hogy nem fogsz a kedvükért gyereket vállalni.
Hapsikám meg felnőhetne és elengedhetné anyuka kezét. Szerintem nem fogja.
Pedig igazad van.
Mondjuk nem értem...Erről nem beszéltetek korábban hogy ki akar és ki nem?
Ő akar?
Mert ha ő tudja hogy akar akkor ugye mondanom sem kell, hogy nem kellett volna összeköltözni.
Egyébként meg igazad van ebben. Ez a ti életetek és előbb-utúbb úgyis megtudják. Ha x év múlva sem leszel terhes.
Szóval én nagyon hamar tisztáznám hogy ki mit akar...
#3: csak gondolom nem ezekkel a szavakkal...
Erre mondják azt, hogy konfliktuskezelés hiánya. 25 éves vagy, nem kell csodálkozni azon, hogy még nem akarsz gyereket. Lehet később sem fogsz, de ezt még nem tudhatod.
Egyszerűen annyit kellett volna mondjál, hogy jelenleg még nem érzed magad készen a gyererekvállalásra, de majd jövőben ez változhat. E helyett te nekimentél annak az embernek, akivel a jövődet képzelted el eddig...
Ezek szerint ő lehet hogy akar. Bár kérdéses hogy a szülei miatt vagy ő maga gondolja így.
Szerintem erről mindenképpen beszélni kell. Nem szőnyeg alá söpörni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!