Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az , hogy több mint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az , hogy több mint 70%-ban, a Nők kezdeményezik a válást, főleg a változó korban lévők a 45 - 55 éves korosztály ?

Figyelt kérdés

Miért van az , hogy több mint 70%-ban, a Nők kezdeményezik a válást, főleg a változó korban lévők a 45 - 55 évesek, amikor már "minden megvan" a boldog nyugodt élethez,van ház, autó,pénz, karrier, stb. és akkor jó dolgukban, többségében a nők , elkezdenek azon gondolkodni, hogy másmilyen is lehetne az életük és elkezdik keresni a kifogásokat, hogy mi minden az ami nekik nem tetszik a jelenlegi kapcsolatukba és inkább válnának mintsem , hogy a meglévő kapcsolatuk, házasságuk jobbá tételén dolgoznának!

Ennyire magas százalékban "csak" a nőknek vannak gondjaik problémáik a házassággal és a házastársukkal?

A férfiaknak szinte nincsenek is akkora gondjaik problémáik a feleségekkel a házassággal, amit ne tudnának a válás opciót mellőzve másképpen is megoldani?

Mivel magyarázható az a tény, hogy pl. az interneten szinte csak is kizárólag arról lehet olvasni ,hogy a Nők mit szeretnének és mit várnak el a férfiaktól egy pár kapcsolatba, egy házasságon belül, azaz a férfi legyen ilyen meg olyan, viselkedjen így meg úgy, de hogy a nőknek hogyan kellene viselkedniük és mit kellene megtenniük a jó házasélet fenttartássáért , arról egy szót sem lehet olvasni!

Kíváncsi vagyok, Ti hogy látjátok ezeket a fent leírt dolgokat?

2021. szept. 29. 01:36
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/85 anonim ***** válasza:
83%
számomra pont ez tesz férfiassá egy férfit. amikor képes látni a kompetenciahatárait, és nem hőzöng, meg erőltet valamit csak mert férfi, és akkor értenie kell a ,,férfias" dolgokhoz, miközben marhára nem érdeklik. velem meg 1x játszhatja el, hogy ő majd kitalálja, hogy mi a ,,nő dolga", mert repül is utána
2021. okt. 1. 17:17
 52/85 anonim ***** válasza:
11%
#50 Mondjuk neked valóban nem való, hiszen a főoldalon írják: "Ha valaki legbelül gyűlöli a férfiakat, nem fogja jól érezni magát."
2021. okt. 1. 17:42
 53/85 anonim ***** válasza:
78%
😅🤣🤣🤣😂😂😆😘😘
2021. okt. 1. 18:34
 54/85 anonim ***** válasza:
93%

Miért 45-50? Mert ekkora repülnek ki a gyerekek. Sok ember a gyerek miatt marad szar kapcsolatban és amikor újra üres a ház akkor jön rá hogy mennyire rühelli a párját.

Miért inkább nők? A fasziknak ebben a korban egyre nagyobb kényelem a házasság. Főtt étel, takarítás stb. Már nem fiatalok hogy instant kaját egyenek vagy agglegény odúban lakjanak. Kell nekik a kényelmes otthon, sex meg jöhet máshonnan válás nélkül is. Ezzel szemben a nők meg rájönnek hogy faszi nélkül mennyivel kevesebb meló lenne és mivel sex már alig van nincs is sok értelme együtt lenni. Nem tud semmit nyújtani. Így tovább lép egy olyan életbe ahol végre nem csicska/vagy beújít egy párt akinél jobban meg van becsülve

2021. okt. 1. 19:18
 55/85 A kérdező kommentje:

54 #-es !

Ez a mondatod nagyon ellentmondó :

Sok ember a gyerek miatt marad szar kapcsolatban és amikor újra üres a ház akkor jön rá hogy mennyire rühelli a párját.

1 .

Ha a sok ember a gyerek miatt marad szar kapcsolatba, akkor ebben az esetben már akkortól tudja magáról , hogy rühelli a párját amikortól azt tudja, hogy csak a gyerekek miatt vannak együtt !

2.

Szóval nem igaz az amit írsz, hogy amikor újra üres a ház akkor jön rá hogy mennyire rühelli a párját.

3.

Mondod, hogy a fasziknak ebben a korban egyre nagyobb kényelem a házasság.

A te szóhasználatoddal visszakérdezve, a picsáknak ebben a korban szerinted miért nem egyre nagyobb kényelem a házasság?

4.

Kel nekik a kényelmes otthon , sex meg jöhet máshonnan is válás nélkül. Ezzel szemben a nők meg rájönnek hogy faszi nélkül mennyivel kevesebb meló lenne és mivel sex már alig van nincs is sok értelme együtt lenni.

Itt most azt akarod mondani, hogy a faszi otthon is megkapná a sexet de ő inkább elmegy máshova szexelni ?

Aztán írod tovább , hogy tulajdonképpen otthon nincs sex.

Na látod, ha otthon nincs sex akkor jogosan keresi azt máshol és ezzel párhuzamosan még nem biztos , hogy minden mást is a házasságán kívül keres, ezért nem látja értelmét, hogy csak a sex otthoni hiánya miatt felrúgja a meglévő házasságot, hiszen az abbol hiányzó elemeket a sexet megoldotta.

2021. okt. 2. 00:17
 56/85 anonim ***** válasza:
92%

Először írni akartam egy hosszabb választ, de aztáb elolvastam, kérdező, a hozzászólásaidat, és hiába is írnék bármit, te menthetetlenül fogyatékos vagy.

Csak remélem, hogy sosem lesz nőd, akinek az életét el....nád.

2021. okt. 2. 06:21
 57/85 anonim ***** válasza:
93%

Nem keresi jogosan. Váljon el, aztán kereshet joosan. Hiszen a hűtlenség jogilag válóok.

Egyébként általában, ha azt az energiát, időt, pénzt, gondolatot, a férfi a feleségére fordítaná egy másik nő meghódítása helyett, szerintem a legtöbb házasság menthető lenne. De ha mégse, tényleg el kell válni és új lap.

2021. okt. 2. 08:28
 58/85 anonim ***** válasza:
91%
#55 Te tejesen idióta vagy, kérdező. Amikor már nem volt szex, én nőként elváltam. Nem tudom, egy pasinak miért evidens, hogy akkor csal. Az itt terjengő tévhitekkel ellentétben nagyon sok nőnek NEM az. (Remélem sok férfinak sem) Ami pedig a kényelmes otthont illeti, negyvenes nő vagyok, a kényelmes otthont ÉN biztosítottam, én végeztem a házimunka nagy részét. Nekem sokkal könnyebb egyedül egy kis lakást rendben tartani most, mint egy pasi után ganézni, aki még csak meg sem dug rendesen, és azt hiszi, hogy a kertnek nevezett üres, füves placc rendbentartásával kimerült a házimunka.
2021. okt. 2. 08:52
 59/85 anonim ***** válasza:
8%

"Kell nekik a kényelmes otthon"

Ezt mindig olyan evidenciának veszitek, mintha a nők 100%-ban konyhatündérek és otthonteremtő varázslónők lennének, nem pedig abból állna a "kényelmes otthon", hogy olajban kisütik a teszkógazdaságos csibefasírtot az férjüknek...

2021. okt. 2. 10:44
 60/85 anonim ***** válasza:
89%
#59 A 45-55 éves korosztályról beszélünk. Életemben nem készítettem teszkógazdaságos csibefasírtot.
2021. okt. 2. 11:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!