Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az , hogy több mint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az , hogy több mint 70%-ban, a Nők kezdeményezik a válást, főleg a változó korban lévők a 45 - 55 éves korosztály ?

Figyelt kérdés

Miért van az , hogy több mint 70%-ban, a Nők kezdeményezik a válást, főleg a változó korban lévők a 45 - 55 évesek, amikor már "minden megvan" a boldog nyugodt élethez,van ház, autó,pénz, karrier, stb. és akkor jó dolgukban, többségében a nők , elkezdenek azon gondolkodni, hogy másmilyen is lehetne az életük és elkezdik keresni a kifogásokat, hogy mi minden az ami nekik nem tetszik a jelenlegi kapcsolatukba és inkább válnának mintsem , hogy a meglévő kapcsolatuk, házasságuk jobbá tételén dolgoznának!

Ennyire magas százalékban "csak" a nőknek vannak gondjaik problémáik a házassággal és a házastársukkal?

A férfiaknak szinte nincsenek is akkora gondjaik problémáik a feleségekkel a házassággal, amit ne tudnának a válás opciót mellőzve másképpen is megoldani?

Mivel magyarázható az a tény, hogy pl. az interneten szinte csak is kizárólag arról lehet olvasni ,hogy a Nők mit szeretnének és mit várnak el a férfiaktól egy pár kapcsolatba, egy házasságon belül, azaz a férfi legyen ilyen meg olyan, viselkedjen így meg úgy, de hogy a nőknek hogyan kellene viselkedniük és mit kellene megtenniük a jó házasélet fenttartássáért , arról egy szót sem lehet olvasni!

Kíváncsi vagyok, Ti hogy látjátok ezeket a fent leírt dolgokat?

2021. szept. 29. 01:36
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/85 anonim ***** válasza:
100%
Azért adtam be, mert az exférjem megcsalt, s onnantól hogy bízhatnék benne, ha a szemembe hazudott hónapokig (s innentől ki tudja, mi volt igaz). Persze szerinte is az én hibám, mert ő nem vált volna el, mert igazából csak engem szeret meg elveszem a gyerekeit - bizonygatta még mindig, mikor már két éve a szeretőjével és annak gyerekével lakott.
2021. okt. 1. 05:33
 42/85 A kérdező kommentje:

41#-es

Szerinted, Te mit gondolsz, miért csalt meg a férjed?

Otthon a szexuális életetek rendben volt?

2021. okt. 1. 09:41
 43/85 anonim ***** válasza:
100%
42 A szexuális élet nem az ágyban kezdődik. Egyébként így is jóval gyakrabb volt, mint a magyar statisztika :P ami szerint ráadásul pont a többet szexelő párok körében gyakoribb a megcsalás. És azt gondolom, azért csalt meg, mert volt rá kínálkozó alkalma és belefért értékrendjébe és a "szerelmébe".
2021. okt. 1. 10:15
 44/85 A kérdező kommentje:

43 #-as

Szexuális élet nem az ágyban kezdődik...

Tegnap , néztem , részt vettem egy Webináron/előadáson.

Nagyon sok nőnek ajánlanám megnézni !

www.felesegekklubja.hu

Sok sok önismeretre lenne szüksége az embereknek!

Nekem is, neked is, mindenkinek jól jön az önismereti tudás/képesség.

Tegnap például az előadás elején,többek közt a Férfi evolúciós és a mában betöltő funkcióit, szerepét is "letisztáztuk"

és a Női szerepeket is úgyszintén.

Ezt javasolnám minden házaspárnak , párnak, hogy tisztázzák le, azaz tudjanak róla, mi miért és , hogyan működik/funkciónál alapjaiban a feleknél.

Rengeteg jó és hasznos tudásra lehet szert tenni egy hasonló webináron. Sok sok házasság megmenthető lenne ill. nagy valószínűséggel már eleve el sem jutna odáig , hogy válást gondolata mint opció felmerüljön.

Most sem késő , hogy belépj a klubba , mert a következő kapcsolatodra feltudsz készülni és ott már majd nem esel bele a régi hibákba...

2021. okt. 1. 11:41
 45/85 anonim ***** válasza:
86%
Te jó atyaúristen, milyen beteg vagy...
2021. okt. 1. 11:52
 46/85 anonim ***** válasza:
86%
Kérdező, gondolom vmi incel senki lehetsz aztán itt osztod az észt családos embereknek. Ügyes vagy!
2021. okt. 1. 12:31
 47/85 anonim ***** válasza:
87%
persze, majd pont belépek ilyen agymosó szektába, ahol majd random emberek megmondják nekem a tutit, hogy hogyan kéne nőnek lennem, hogyan kéne párkapcsolatban élnem... el vagy te tévedve. pont amikor a papok okoskodnak arról, hogy hogyan kell házasságot működtetni, csak mert elolvasták egy könyvben. gratulálok, kívülről én is nagyon okosakat tudok mondani
2021. okt. 1. 12:51
 48/85 anonim ***** válasza:
89%
Ja, a pedo papok, akik kisfiúkat kezelgetnek. Azokhoz hasonlóak az itteni nagypofájú incelek is.
2021. okt. 1. 12:57
 49/85 anonim ***** válasza:
84%
ok, puszi :) nem érdekel az ostoba provokációd
2021. okt. 1. 17:10
 50/85 anonim ***** válasza:
79%

Vicces, mert pont tegnap írta egy férfi, hogy ki nem állja ha egy nő a nemi szerepekhez való igazodást erőlteti!

"Első körben az nekem red flag, ha "férfi dolga" "nő dolga" játékot játszik. Nem, nem fogom birgálni a gázt, meg a villanyt, ha egyszer nem értek hozzá. "

és teljesen igaza van, én is így gondolom.

2021. okt. 1. 17:12
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!