Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az , hogy több mint 70%-ban, a Nők kezdeményezik a válást, főleg a változó korban lévők a 45 - 55 éves korosztály ?
Miért van az , hogy több mint 70%-ban, a Nők kezdeményezik a válást, főleg a változó korban lévők a 45 - 55 évesek, amikor már "minden megvan" a boldog nyugodt élethez,van ház, autó,pénz, karrier, stb. és akkor jó dolgukban, többségében a nők , elkezdenek azon gondolkodni, hogy másmilyen is lehetne az életük és elkezdik keresni a kifogásokat, hogy mi minden az ami nekik nem tetszik a jelenlegi kapcsolatukba és inkább válnának mintsem , hogy a meglévő kapcsolatuk, házasságuk jobbá tételén dolgoznának!
Ennyire magas százalékban "csak" a nőknek vannak gondjaik problémáik a házassággal és a házastársukkal?
A férfiaknak szinte nincsenek is akkora gondjaik problémáik a feleségekkel a házassággal, amit ne tudnának a válás opciót mellőzve másképpen is megoldani?
Mivel magyarázható az a tény, hogy pl. az interneten szinte csak is kizárólag arról lehet olvasni ,hogy a Nők mit szeretnének és mit várnak el a férfiaktól egy pár kapcsolatba, egy házasságon belül, azaz a férfi legyen ilyen meg olyan, viselkedjen így meg úgy, de hogy a nőknek hogyan kellene viselkedniük és mit kellene megtenniük a jó házasélet fenttartássáért , arról egy szót sem lehet olvasni!
Kíváncsi vagyok, Ti hogy látjátok ezeket a fent leírt dolgokat?
41#-es
Szerinted, Te mit gondolsz, miért csalt meg a férjed?
Otthon a szexuális életetek rendben volt?
43 #-as
Szexuális élet nem az ágyban kezdődik...
Tegnap , néztem , részt vettem egy Webináron/előadáson.
Nagyon sok nőnek ajánlanám megnézni !
www.felesegekklubja.hu
Sok sok önismeretre lenne szüksége az embereknek!
Nekem is, neked is, mindenkinek jól jön az önismereti tudás/képesség.
Tegnap például az előadás elején,többek közt a Férfi evolúciós és a mában betöltő funkcióit, szerepét is "letisztáztuk"
és a Női szerepeket is úgyszintén.
Ezt javasolnám minden házaspárnak , párnak, hogy tisztázzák le, azaz tudjanak róla, mi miért és , hogyan működik/funkciónál alapjaiban a feleknél.
Rengeteg jó és hasznos tudásra lehet szert tenni egy hasonló webináron. Sok sok házasság megmenthető lenne ill. nagy valószínűséggel már eleve el sem jutna odáig , hogy válást gondolata mint opció felmerüljön.
Most sem késő , hogy belépj a klubba , mert a következő kapcsolatodra feltudsz készülni és ott már majd nem esel bele a régi hibákba...
Vicces, mert pont tegnap írta egy férfi, hogy ki nem állja ha egy nő a nemi szerepekhez való igazodást erőlteti!
"Első körben az nekem red flag, ha "férfi dolga" "nő dolga" játékot játszik. Nem, nem fogom birgálni a gázt, meg a villanyt, ha egyszer nem értek hozzá. "
és teljesen igaza van, én is így gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!