Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szorongó férfi mellett élhet boldog párkapcsolatban/kiteljesedhet egy nő?
Én és a párom egyetemisták vagyunk. Én vagyok a férfi, régebb óta küzdök pánik- és szomatizációs- zavarral, ami néha képes évekig tünetmentes lenni, néha tűzcsóvaként tör elő és keseríti meg a nehezebb életszakaszaimat.
Félek, hogy a kapcsolatunk rovására fog menni ez a helyzet. A párom azt mondja kárpótolom a jó időszakokban és ezért bármeddig kitartana mellettem. Mégis tudom, hogy ez milyen megterhelő a másik félnek. Még akkor is ha a tiszta napok bőven felülmúlják a pánikolósakat. (Heti egy pánik epizód ami egy fél délelőttöt ölel fel, viszont szerencsére nem vagyok depressziós) Viszont vannak szomatikus tüneteim amik random időközönként ettől függetlenül előjönnek.
Szerintetek aggódnom kell? Vagy esetleg megnyugodhatok és hihetek a páromnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!