Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nincs önbizalmam a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs önbizalmam a párom mellett. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Mielőtt összejöttünk, rengeteg önbizalmam volt. Aztán teltek az évek, láttam ezt azt nála, hazudott nekem női dolgokban. És önbizalmam egyenlő a 0-val. Nem érzem jól magam mellette. Ez a kapcsolat engem rombol. Viszont 3 éve vele vagyok, ő az első komoly kapcsolatom. Mivan ha nem találok nála jobbat?

2020. dec. 25. 13:27
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
Mivel rombolja az önbizalmad?
2020. dec. 25. 13:38
 2/28 anonim ***** válasza:
100%
Szakíts vele, nem tesz jót neked. Annál meg biztos találsz jobbat, mint aki hazudik és lerombolja az önbizalmad.
2020. dec. 25. 13:40
 3/28 A kérdező kommentje:

Lehet gyerekesnek tűnik, de elmondom. Azzal rombolja, hogy más nőket nézeget, és letagadja. Olyan nőket, akikről tudom hogy a nyomukba sem érhetek. Nem érdekli amit mondok neki. Ezt is elmondtam, hogy teljesen elvette az önbizalmam. Hogy mit csinál? Leül a tévé elé, be tesz YouTube-on egy videót és azon röhög . Közben én kint sírok, hogy mekkora egy szánalmas fsz vagyok, hogy meg mindig vele vagyok....

Igen ám, szakitsak vele. Többször megtettem, 2 hétig tartott a leghosszabb. Aztán elkezdett hiányozni. Igen hiányozni. Hiányozni azok a pillanatai, amik jók hozzám és amikor nem gondolok arra, hogy többször becsapott, és átvert ..

2020. dec. 25. 13:45
 4/28 A kérdező kommentje:
Többször is elmondtam neki az évek során , hogy zavar . Nem érdekelte .
2020. dec. 25. 13:52
 5/28 anonim ***** válasza:
91%
Ha eddig nem érdekelte, ez után se fogja. Szeretnél olyannal maradni, aki néha rendes is tud lenni veled, de amúgy meg átver és rosszul érzed magad mellette? Nem lenne jobb lezárni ezt és olyan keresni, akit jobban érdekelsz és aki nem viselkedik így veled? Aki mellett jól éreznéd magad?
2020. dec. 25. 14:02
 6/28 A kérdező kommentje:
De. Ebbe szép és jó belegondolni. De ez ilyen egyszerű lenne?
2020. dec. 25. 14:11
 7/28 anonim ***** válasza:
100%

Azért 0 az önbizalmad mert:

A: te hagyod hogy annyi legyen, nem magadban keresed a jót hanem tőle várod el hogy válogasson rajtad, benned

B: mert így magához láncolhat amit sikeresen gyakorol is jelenleg

Jó lenne ha felnőnél és kinyitnád a szemed kisanyám. Marhára nem a valóságot látod.

Azt ajánlom tedd az emlékeket egy dobozba és lépj ki azonnal. Van hogy nem a szívre kell hallgatni hanem az észre. Hülyeség? Nem, mert az önbizalom az élet minden területén fontos nemcsak a 4 fal között. Úgyhogy ha büszke nő akarsz lenni elhúzol onnan amíg még nem csal meg.

2020. dec. 25. 14:18
 8/28 anonim ***** válasza:
100%

Ígérem, fogsz olyat találni, aki nem fog ilyeneket csinálni.

És ezt úgy mondom, hogy én is egy ilyen kapcsolatból jöttem ki nem túl rég... :)

2020. dec. 25. 14:25
 9/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Mivel vele lakom, a szüleim pedig karantwnban vannak nem nagyon tudok hova menni most !😓
2020. dec. 25. 14:32
 10/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha vege a karantennak, akkor menekülj. En ezt 3x tettem meg, a tartasom fontosabb. 25N
2020. dec. 25. 14:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!