Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs önbizalmam a párom mellett. Mit tehetnék?
Lehet gyerekesnek tűnik, de elmondom. Azzal rombolja, hogy más nőket nézeget, és letagadja. Olyan nőket, akikről tudom hogy a nyomukba sem érhetek. Nem érdekli amit mondok neki. Ezt is elmondtam, hogy teljesen elvette az önbizalmam. Hogy mit csinál? Leül a tévé elé, be tesz YouTube-on egy videót és azon röhög . Közben én kint sírok, hogy mekkora egy szánalmas fsz vagyok, hogy meg mindig vele vagyok....
Igen ám, szakitsak vele. Többször megtettem, 2 hétig tartott a leghosszabb. Aztán elkezdett hiányozni. Igen hiányozni. Hiányozni azok a pillanatai, amik jók hozzám és amikor nem gondolok arra, hogy többször becsapott, és átvert ..
Azért 0 az önbizalmad mert:
A: te hagyod hogy annyi legyen, nem magadban keresed a jót hanem tőle várod el hogy válogasson rajtad, benned
B: mert így magához láncolhat amit sikeresen gyakorol is jelenleg
Jó lenne ha felnőnél és kinyitnád a szemed kisanyám. Marhára nem a valóságot látod.
Azt ajánlom tedd az emlékeket egy dobozba és lépj ki azonnal. Van hogy nem a szívre kell hallgatni hanem az észre. Hülyeség? Nem, mert az önbizalom az élet minden területén fontos nemcsak a 4 fal között. Úgyhogy ha büszke nő akarsz lenni elhúzol onnan amíg még nem csal meg.
Ígérem, fogsz olyat találni, aki nem fog ilyeneket csinálni.
És ezt úgy mondom, hogy én is egy ilyen kapcsolatból jöttem ki nem túl rég... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!