Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nincs önbizalmam a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs önbizalmam a párom mellett. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Mielőtt összejöttünk, rengeteg önbizalmam volt. Aztán teltek az évek, láttam ezt azt nála, hazudott nekem női dolgokban. És önbizalmam egyenlő a 0-val. Nem érzem jól magam mellette. Ez a kapcsolat engem rombol. Viszont 3 éve vele vagyok, ő az első komoly kapcsolatom. Mivan ha nem találok nála jobbat?

2020. dec. 25. 13:27
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Na most segítsetek. Szét ütött , és kidobott.
2020. dec. 25. 17:02
 12/28 A kérdező kommentje:
Szerencsétlen gyáva .....
2020. dec. 25. 17:03
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj

De nálad sincs valami rendben a fejben.

Inkább egyedül mint egy hülyével

Megvert vagy most mivan???

2020. dec. 25. 17:43
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Se rokon, se barátnő, se egy arc akihez el tudnál menni? Valami megoldás csak van.
2020. dec. 25. 17:44
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

Bár most nem ez a legfontosabb - gondolom, de a lényeg, hogy a korábban dagadó önbizalmad valószínűleg hamis volt. Valószínűleg nem volt valami tökéletes a gyerekkorod és nem alakult ki stabil önértékelésed, de valami látszatmegoldással elhitetted magaddal, hogy minden szép és jó és innen jött ez az állítólagos rengeteg önbizalom. Akinek ugyanis megvan az az ősi önbizalma, amit a megfelelő szülői háttér alakít ki gyerekkorban, annak nem lehet lerombolni az önbizalmát. Leginkább azért, mert el se jut odáig, hogy egy ilyen pasassal kezdjen!

Szóval ha már lesz fedél a fejed felett, akkor érdemes lenne nem látszatmegoldásokkal, hanem valódival újraépíteni magadat. Keress terapeutát hozzá.

2020. dec. 25. 23:15
 16/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Igen megvert egymás után többször is, sajnos nem először fordult ez elő .. Eljöttem a testvéremhez!:)
2020. dec. 26. 04:16
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

Hát nagyon remélem hogy soha többé nem lesz közöd hozzá... Ha szeretne és tisztelne, akkor a tenyerén hordozott volna es nem emelte volna rád a mocskos kezét...!!!!

Most próbáld magad össze szedni. Kívánom sikerüljön 💕

2020. dec. 26. 07:13
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Ne menj vissza semmiképp!
2020. dec. 26. 09:39
 19/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Sokszor vissza mentem már hozza , pár hétig volt csak jó aztán mindig minden kezdődött az elejéről . Ennyi idő kellett, hogy ki ismerjem teljesen ! Többször nem megyek vissza hozza.
2020. dec. 26. 14:33
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
#15 vagyok. Azt ajánlom, hogy nézz utána a bántalmazó kapcsolatoknak és továbbra is javaslom, hogy kezdjél pszichoterápiát, az az egyetlen megoldás, hogy az ilyet már az elején felismerd és bele se menj! Plusz az, hogy alaposan átolvasod a bántalmazás jellemzőit és azonnal sikít majd a vészjelződ, ha a másikon észreveszed a bántalmazók jellemzőit. A NaNE oldalán jó leírások vannak hozzá.
2020. dec. 26. 15:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!