Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs önbizalmam a párom mellett. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Mielőtt összejöttünk, rengeteg önbizalmam volt. Aztán teltek az évek, láttam ezt azt nála, hazudott nekem női dolgokban. És önbizalmam egyenlő a 0-val. Nem érzem jól magam mellette. Ez a kapcsolat engem rombol. Viszont 3 éve vele vagyok, ő az első komoly kapcsolatom. Mivan ha nem találok nála jobbat?2020. dec. 25. 13:27
22/28 A kérdező kommentje:
Hülyeség volt a kérdés .. Én voltam a hibás ,már belátom a hülye feltekenykedeseimmel .. Azóta erről leszoktam, és jó minden 🙈
2021. nov. 6. 09:12
23/28 anonim válasza:
Meg vagy őrülve? Itt írtad korábban, hogy megvert. SEMMI sem indokolja az általad szeretett ember megverését. Előbb-utóbb újra meg fogja tenni, ha nem a féltékenykedésed miatt (ami mellesleg lehet jogos, ha valóban hazudozott), akkor más ok miatt és megint úgy fogja beállítani, mintha a te hibád lenne. Olvass a mérgező kapcsolatokról, kérlek. Ne érd be ennyivel. Találnál jobbat is, sokkal jobbat.
24/28 anonim válasza:
Ha jól sejtem hamarosan jön a gyermekáldás.... na, akkor fog minden igazán eldurvulni :(
25/28 anonim válasza:
Menthetetlen... egyik fülén be...
26/28 A kérdező kommentje:
Emberek ..
Felnőtt lettem (belülről is!)
Akkoriban nem vert, hanem pofont adott ,amit MEG is ERDEMELTEM! Azért, mert én is úgy ütöttem, ahogy csak tudtam a feltekenykedesek miatt, persze hogy ideges lett .
Amióta nem feltekenykedem, (mert amúgy nincs is okom ra” azóta boldogságban élünk, és biztonságban is érzem magam.
Nem folyamatos utesrol volt szó és nem bantalmazasrol .. Nem éltem akkor sem rettegésben … Valoszonuleg amiket írtam ide azok is csak idegbol jöttek .. nem atfontoltan ..
2021. nov. 7. 19:17
27/28 A kérdező kommentje:
De köszönöm az aggodast!🤗
2021. nov. 7. 19:18
28/28 anonim válasza:
Áldozat vagy, leszel. Leginkább a saját butaságodé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!