Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Több privát szférára van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több privát szférára van szükségem a párom mellett?

Figyelt kérdés
Naponta többször hív,együtt is vagyunk,hétvégén csak vele kell foglalkoznom(közös programok),de azt érzem,hogy szeretnék egyedül is lenni,olyan dolgokat csinálni amit egyedül tudok. Valahogy megfulladok ebben a kapcsolatban,szeretem de lehet hogy nem vagyok szerelmes? Jo együtt is lenni, csak valahogy sok nekem ha egész nap együtt csinálunk dolgokat....sokszor emiatt azt érzem,hogy amikor nincs velem nem is hiányzik,sőt végre egyedül us vagyok es akkor boldog is vagyok...

2021. febr. 14. 17:01
 1/6 anonim ***** válasza:
59%
Teljesen normalis vagy.
2021. febr. 14. 17:13
 2/6 A kérdező kommentje:
Szerelem létezhet hogy elmúlt?
2021. febr. 14. 17:44
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ezt komolyan kerdezed? Ennek semmi koze a szerelemhez.
2021. febr. 14. 17:49
 4/6 anonim ***** válasza:
82%

Nem, ezt csak a popkultúra baromsága, amit sokan benyalnak.

Persze attól is függ, hogy mit ért valaki szerelem alatt.

Ha a felfokozott hormonális állapotot, az egy folyamatosan hullámzó dolog, ami persze az elején lehet a legeuforikusabb, utána csökken, de folyamatosan hullámozva fennmarad, illetve szituációktól függ. Olyan persze sosem lesz, mint az elején.

A szeretet ami a mélyebb kötődést és a hosszútávú kapcsolatot eredményezi, az meg nem egy random pillanatnyi érzés, hanem saját döntésen múló, valami sokkal mélyebb dolog két ember között.

2021. febr. 14. 17:50
 5/6 anonim ***** válasza:
78%
Beszéld meg vele a dolgot, ha meg nem is hiányzik mikor nincs veled akkor lehet hogy elmúlt a szerelem. Előfordul hogy az ember nwm tudja mit csinált rosszul..
2021. febr. 14. 17:52
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy bolond. Nem hiszem, hogy elmúlt volna a szerelem.

Nálunk barátom az, aki jobban igényli a privát szférát és anno nekünk is volt ebből egy nagyobb beszélgetésünk.

Az elején sülbe-főve együtt voltunk amíg ment a rózsaszín köd, aztán ahogy kezdett felszállni (1 év körül), akkor ő távolodni akart, mert szeretett volna több időt a hobbijára, én meg azt hittem velem van a baj.

Egyikőnkkel se volt baj, nem vagyunk egyformák és nem kommunikáltuk le jól.

Mostanra már együtt élünk és megtanultuk kinek mennyi időre van szüksége együtt és külön és szerencsére jól működik már, mert őszintén tudtunk beszélni erről, ami szerintem baromi fontos. Nem szabad piócáskodni se, de túlságosan távolságtartónak lenni se, úgy kell alakítani hogy mindkettőtöknek jó legyen.

22N 3 éve együtt

2021. febr. 14. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!