Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több privát szférára van szükségem a párom mellett?
Nem, ezt csak a popkultúra baromsága, amit sokan benyalnak.
Persze attól is függ, hogy mit ért valaki szerelem alatt.
Ha a felfokozott hormonális állapotot, az egy folyamatosan hullámzó dolog, ami persze az elején lehet a legeuforikusabb, utána csökken, de folyamatosan hullámozva fennmarad, illetve szituációktól függ. Olyan persze sosem lesz, mint az elején.
A szeretet ami a mélyebb kötődést és a hosszútávú kapcsolatot eredményezi, az meg nem egy random pillanatnyi érzés, hanem saját döntésen múló, valami sokkal mélyebb dolog két ember között.
Nem vagy bolond. Nem hiszem, hogy elmúlt volna a szerelem.
Nálunk barátom az, aki jobban igényli a privát szférát és anno nekünk is volt ebből egy nagyobb beszélgetésünk.
Az elején sülbe-főve együtt voltunk amíg ment a rózsaszín köd, aztán ahogy kezdett felszállni (1 év körül), akkor ő távolodni akart, mert szeretett volna több időt a hobbijára, én meg azt hittem velem van a baj.
Egyikőnkkel se volt baj, nem vagyunk egyformák és nem kommunikáltuk le jól.
Mostanra már együtt élünk és megtanultuk kinek mennyi időre van szüksége együtt és külön és szerencsére jól működik már, mert őszintén tudtunk beszélni erről, ami szerintem baromi fontos. Nem szabad piócáskodni se, de túlságosan távolságtartónak lenni se, úgy kell alakítani hogy mindkettőtöknek jó legyen.
22N 3 éve együtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!