Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Másnál is így van? Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnál is így van? Miért gondolja hogy az anyja jobban főz mint én?

Figyelt kérdés
Az anyja legtöbbször nagyon rágós húsokat készít, ízetlen ételeket. Eddig 1x készített finomat amióta ismerem. Ha mondom a férjemnek hogy ehetetlen, ő mindig megsértődött és dicséri az anyját hogy nagyon finom pedig ehetetlen. Ha pedig én elrontok valamit, mindig megmondja papol nekem pedig sokkal jobban főzök az anyjánál, ezt onnan tudom hogy bárki más ételéből ettem, mindenkié jobb volt mint az övé és nem csak az én főztömre mondom azt hogy hú jó..

2021. szept. 27. 06:44
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
58%
Mert ő ezt szokta meg. Gondolj bele. Neked is finomabb az anyukád föztje. Nyugodj meg. Mindenkinél ez van. Majd beletörödsz. Vagy megtanulsz úgy főzni, mint az anyja, vagy megszokod, hogy kritizál. Fözz úgy egy darabig ahogy az anyja, és kicsit, fokozatosan változtass rajta. Lehet egy idő utan a tiéd lesz a jobb. Nálam van aminél bevált. De amúgy nem bír leszokni a beszologatásokról az én párom sem. Már nem nagyon izgat. Azzal már nem próbálkozik, hogy a fejére öntéssel fenyegessem, mert egyszer megtettem addig cukkolt. Azóta csak ovatosan cukkol a kajával. De nekem sincs már kedvem hozzá... Ha nem tud dönteni, hogy mi legyen a kaja, akkor viselje el ami van.
2021. szept. 27. 10:36
 22/23 anonim ***** válasza:
50%
Azt hittem, tipikus anyosproblema jon. De belerugsz szerencsetlen ferjedbe es nem veszed eszre. Anyos szarul foz. Ferjed ezen nott fel. Azt hittem, ezt kell ennetek es a ferjed kritizal teged, ez a problema. Tapintatos asszony vagy, Margit.
2021. szept. 27. 12:48
 23/23 anonim ***** válasza:
61%
Férjem szereti a kajáimat. Az én anyósom magáról hiszi azt, hogy tőlem csakis ő főzhet mindent jobban. Meg hogy a fiával UGYANAZOKAT szeretik. Ja, kivéve amit nem... Én nem szóltam le, de van az a kajája amit megmondtam, hogy úgy nem szeretem ahogy ő csinálja. Van amit dicsértem. Ellenben anyósom tüntetőleg bele sem evett az én főztömbe mintha moslékot csináltam volna.
2021. szept. 27. 23:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!