Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnál is így van? Miért gondolja hogy az anyja jobban főz mint én?
Figyelt kérdés
Az anyja legtöbbször nagyon rágós húsokat készít, ízetlen ételeket. Eddig 1x készített finomat amióta ismerem. Ha mondom a férjemnek hogy ehetetlen, ő mindig megsértődött és dicséri az anyját hogy nagyon finom pedig ehetetlen. Ha pedig én elrontok valamit, mindig megmondja papol nekem pedig sokkal jobban főzök az anyjánál, ezt onnan tudom hogy bárki más ételéből ettem, mindenkié jobb volt mint az övé és nem csak az én főztömre mondom azt hogy hú jó..2021. szept. 27. 06:44
1/23 anonim válasza:
Egyszerű: ő azon nőtt fel, neki az a finom.
2/23 anonim válasza:
Ízlés. Tudod, mindenkinek más. Te miért sértődsz amúgy meg azon, ha nem ízlik a főztöd? Csak az okes, ha te szólód le az anyósét?
3/23 anonim válasza:
nem mindenki szereti az agyonsütött, kiszáradt húst...
4/23 anonim válasza:
Már a rómaiak megmondták: "De gustibus non est dispotandum!" (Magyarul: "Az ízlés nem vitatéma!")
Neked a te főztöd a finom, de biztosan nem annyira, mint anyádé. Azon nevelkedtél, tehát az a megszokottad.
Neked sem tetszik minden ruha, amit máson látsz.
5/23 anonim válasza:
Ez majdnem mindenkinél így van. Meg persze ő azon nőtt fel és ahhoz van szokva ez valahol természetes dolog
6/23 anonim válasza:
Magyarul te mindent agyonfözöl, agyonsózol meg agyonfüszerezel és csodálkozol, hogy a férjednek nem ez teszik?
7/23 anonim válasza:
Ne szóld le az anyját. Semmikor semmiben. Meglesz a családi béke.
8/23 anonim válasza:
Kiskora óta az anyja főztjét eszi,azt szokta meg, neki az a finom
9/23 anonim válasza:
Nekem a párom főztje finomabb. Mert finomabban is csinálja. Persze nem minden ételt, van amit anyám tud jobban - de ez ritkább
10/23 A kérdező kommentje:
De a húsai ehetetlenek. Nem tudom megrágni őket. Kiköpöm állandóan.. ezt lehetetlen finomnak érezni mert nem csak kicsit rágós hanem nagyon.....furcsa nekem hogy valaki meg tudja enni csak azért mert ezen nőtt fel közben meg mindenki vagy 15 percig rág egy kis hús darabot
2021. szept. 27. 07:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!