Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnál is így van? Miért gondolja hogy az anyja jobban
főz mint én?
De ezek szerint a többiek meg tudják enni!
Ha te nem tudod megrágni, akkor érdemes lenne megkeresni egy fogorvost. HA meg kiköpködöd az ételt, akkor ritka bunkó viselkedésed van.
2021. szept. 27. 07:57
Ha anyósnak, apósnak és a ferjnek ízlik, neked meg nem, akkor eselyes, hoyg a problema veled van
2021. szept. 27. 07:59
Szerintem is azt szokta meg, főleg ez az ok. Már sok nőtől hallottam ugyanezt a problémát.
Nekem meg az volt hasonló korábbi kapcsolatban, h. ha mondtam vmit, párom nem fogadta el, ha az anyja elmondta ugyanazt, akkor igen. 🤦♀️ Elég idegesítő volt.
2021. szept. 27. 08:08
Hehe, ilyenkor azért örülök, hogy a lányom (25) ebből majd kimarad, hétvégén az anyósjelölt hívta fel, hogy nem áll össze a tészta, mit csináljon :)
2021. szept. 27. 08:22
Nálunk anyósom sokszor kicsit íztelen ételeket főzött, de sütésben verhetetlen volt. Kitapasztaltam, mi az, ami nem ízlik nála, és olyankor nem voltam éhes:) Meg volt oldva a probléma.:)
2021. szept. 27. 08:24
13.-nak igaza van. Az én férjem se szerette eleinte a főztömet. Az anyja eleve rengeteg félkész vagy kész terméket használ -külföldön elunk, ez itt normalis- en meg csak friss dolgokat. A kedvencem pl a palacsinta kerdese volt. Anyos megveszi a kész palacsintat, megmelegíti a mikróban és kész. Ezzel szemben én bekeverem lisztből, tojással és tejjel. Más a kettő. Ma már az én ételeim ízlenek neki jobban, de engem anno se zaklatott fel túlságosan, ha épp az anyósom étele ízlett neki jobban.
2021. szept. 27. 08:25
14# Ez a normális, egyikünk sem tökéletes:)
2021. szept. 27. 08:26
Szereti az anyját, te rosszat mondasz a főztjére, persze, hogy gyorsan védeni akarja. Téged meg gondolom azért piszkál, hogy lásd, te sem vagy tökéletes
2021. szept. 27. 08:33
Nálunk nem. Anyósom sajnos elég rosszul főz, sokszor nem süti át rendesen a húst, nem főzi meg teljesen a köretet, mert siet. Ennek valószínűleg az az oka, hogy utál főzni, amit meg is értek, mert én is utálok. Csak attól még rossz a kaja, mert a belseje még nyers. Párom sem szereti a főztjét, attól hogy ezt szokta meg. Viszont a nagymamája nagyon jól főz, néha mondja is, hogy csináljak ezt meg azt, amit a mama de sosem kritizálja pedig nyilván nem tudom ugyanolyanra főzni. Én úgy vagyok vele, hogy ha nem ízlik amit főzök, akkor lehet rendelni vagy csinálni magának. Sajnos eléggé különbözik az ízlésünk és ő inkább a hagyományos kajákat szereti, míg én annak a nagy részétől beteg vagyok a zsír meg az olaj miatt. Én meg szeretem a gyömbért és a chilit a kajában, a zöldséget, halat, amit ő nem. Szóval mindig igyekszünk kompromisszumot kötni, van amikor az ő kedvére főzök de magamnak rendelek, van mikor fordítva mert nincs időm kétfélét főzni állandóan.
2021. szept. 27. 08:45
Persze, elfogult az anyjával, nem egyedi eset. Mint amikor az anyák elfogultak a gyerekükkel, ilyen ez.
De tényleg nem jó ötlet agyon kritizálni, meg előtte kiköpni az ételt, mert még ha gyakorlatilag igazad is van, neki ebből az jön le, hogy az anyját sértegeted, megalázod, ami neki nem esik jól érthetően. Valami kompromisszumot találjatok ki, mentsd ki magad valami szöveggel te miért nem csatlakozol az ebédhez, én ezt tenném.
2021. szept. 27. 10:07
Kapcsolódó kérdések: