Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megalázott a barátom es szexet vár. Így hogy?
Egyik balhénál olyan degradáloan beszélt velem mint a kutyákkal.(ez uj volt mert amugy nem igy beszél soha, első eset volt)"k.ssoljál"és hasonlok.
Másnap, ahogy a szakitason agyaltam, viszont rámjött vmi nosztalgia is, hogy megannyi szép van a kapcsolatban, es lehet ez amolyan idegállapotában tortént csak, hogy nem kontrollálta magát.
Aztán tortent is ez az, ami miatt megint ugy ereztem, ha szakitani is kell, még most erre nem vagyok kész.
Így jeleztem neki, hogy fátylat a törtentekre, normalisba akarom visszaállítani az egészet, (mindezt ugy, hogy Neki kellett volna bocsanatkerve jelentkeznie eleve, de annyi se volt benne..), es kérdeztem, hogy ő hogy van a kapcsolattal, egyáltalan szeret e mert nem ugy tűnik. Es szeretném ha kifejezné(ami NEM történik meg)
De a nagy kibékülés hatására szexet akar, amit ígértem neki..
És most ugy érzem magam, hogy megaláztak, ugy beszéltek velem mint egy kutyával, de menjek át szexelni.
Nem bírok..
Ha átmennék, abbol biztos h az lenne, hogy rákerdezek, hogy lehet az, hogy azt, hogy szeretlek derogál mondania, de az hogy k.ssoljál meg hasonlok annyira könnyen jönnek...?
Miert nem kedves, miert nem udvarol, miert nincs benne szeretet megbánás vagy bármi?
Mit csinaljak?
Nem akarok megint provokatív lenni, balhét szítani, vagy szakítani, most még nem.
Igazából akarom őt, csak így hogy nyúljak egyáltalán hozzá?
#22. Addig marad az, ameddig hagyod. Fizikailag gyengébb vagy, az tény, de lelkileg nem muszáj alárendelődnöd senkinek sem.
Olyan válassz, aki védelmez, nem pedig elnyom. Ha már erőlteted ezt a "gyengébb vagyok" dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!