Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megalázott a barátom es szexet vár. Így hogy?
Egyik balhénál olyan degradáloan beszélt velem mint a kutyákkal.(ez uj volt mert amugy nem igy beszél soha, első eset volt)"k.ssoljál"és hasonlok.
Másnap, ahogy a szakitason agyaltam, viszont rámjött vmi nosztalgia is, hogy megannyi szép van a kapcsolatban, es lehet ez amolyan idegállapotában tortént csak, hogy nem kontrollálta magát.
Aztán tortent is ez az, ami miatt megint ugy ereztem, ha szakitani is kell, még most erre nem vagyok kész.
Így jeleztem neki, hogy fátylat a törtentekre, normalisba akarom visszaállítani az egészet, (mindezt ugy, hogy Neki kellett volna bocsanatkerve jelentkeznie eleve, de annyi se volt benne..), es kérdeztem, hogy ő hogy van a kapcsolattal, egyáltalan szeret e mert nem ugy tűnik. Es szeretném ha kifejezné(ami NEM történik meg)
De a nagy kibékülés hatására szexet akar, amit ígértem neki..
És most ugy érzem magam, hogy megaláztak, ugy beszéltek velem mint egy kutyával, de menjek át szexelni.
Nem bírok..
Ha átmennék, abbol biztos h az lenne, hogy rákerdezek, hogy lehet az, hogy azt, hogy szeretlek derogál mondania, de az hogy k.ssoljál meg hasonlok annyira könnyen jönnek...?
Miert nem kedves, miert nem udvarol, miert nincs benne szeretet megbánás vagy bármi?
Mit csinaljak?
Nem akarok megint provokatív lenni, balhét szítani, vagy szakítani, most még nem.
Igazából akarom őt, csak így hogy nyúljak egyáltalán hozzá?
"Nem akarok megint provokatív lenni, balhét szítani, vagy szakítani, most még nem."
Ebben benne van, hogy egyszer akarsz szakítani, csak még most nem. Azon gondolkozz el, hogy van-e értelme húzni...
Hasonló bántalmazó kapcsolatot szakítottam meg a télen, még én sem akartam szakítani, pedig tudtam, hogy már nem mernék vele összeházasodni, közös lakásban élni... A hétvégi randiknak viszont hosszútávon nem sok értelme van, csak saját magadtól veszed el az időt.
Igazad van, várd ki, amíg leépíti teljesen az önbizalmad olyan szintre, hogy a profilképednek egy darab kutyagumit állítasz be. Aztán ha megtanultál laposkúszásban közlekedni, nehogy beléd tudjon kötni, akkor kússz át szexelni. Különben balhét rendez. Amúgy is jegyezd meg: téged nem bánthat semmi, nincs olyan, hogy valami rosszul esik, vagy valamit nem akarsz. Ezt hívják hisztinek. Tökmindegy, hogy egy napon belül halt meg az anyád, apád, leégett a házad és ki is rúgtak, ku..ssolj és mosolyogj szépen, hogy legyen kedve megdugni. Erre tart a kanod. Tetszik érteni?
De ha nem tetszik, amit írtam, mert ennél többre tartod magad, akkor lépj már ki ebből a megalázó kapcsolatból! Ha meg nem, akkor ku.ssolj, de tényleg. Te akarod ezt. Élvezzed!
Nem rosszabb a többi pasi, csak az önbecsülésed 0, és erre vérszemet kapnak. A párod meg gondoskodik arról hogy ez ne 0 legyen hanem minuszba fussál.
Egy jó társ mellett nőként érzed magad, és nem egy senkinek.
Tálcán kinálod neki magadat, úgy hogy közben neki semmit nem kell tennie, és még meg is alázhat.
Kell ez neked?
Ha igen akkor hajrá.
Vannak jó pillanatok? Mérlegeld a jót és a rosszat.
Társként tekint Rád? Meghallgat? Tisztel téged? A kedvedben jár? Elfogadja a véleményed? Közösen döntötök a dolgokban? Mit teszel te a kapcsolatba, és mit tesz ő?
Ha meg csak azért vagy vele mert nem akarsz egyedül lenni, és inkább viseled a rosszat akkor meg edd meg azt amit főzöl.
#7 ja. Csak épp nem nő írta, ahogy az összes többi ilyet sem.
Amúgy tényleg unalmasak, és főleg szánalmasak ezek a kamuk. És mind egyforma.
Kell normális férfi? Nem!
Akkor meg szocializálódj tovább ebben az ultra proli mentális, morális és szellemi létminimumban!
Gyakorlatilag te vagy a következő női generáció, aki telesírja a világot arról, hogy a férfiak milyen erőszakosak, mennyire semmire kellők. Hát ja, pont annyira, amennyire az őket választó nőknek van önértékelése. Igazából olyan életed lesz mint a szüleidnek. Proli nihil, erőszak, félrelépés, zsarolás, megalázkodás, veszekedés, szex mint eszköz, alkohol, drog, munkanélküliség, aljalmi munkák, hiányos fogsor, kávé-cigi... Stb.
Én átmennék.
Szakítani.
Bár magamat ismerve, ha velem lenne valaki ilyen suttyó, írnék neki egy SMS-t, hogy tipli van, kisapám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!