Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom gúnyosan kinevetett emiatt, normális?
Nagyon szégyenlős vagyok ilyen téren, még sosem nagywc-ztem a páromnál, de ma sajnos sikerült valami olyat ennem amitől délután óta csikart a hasam.
Mivel már nem bírtam magam tovább tartani elmentem wc-re, kihasználva hogy barátomat hívta egy haverja telefonon. Sajnos elég gyér a szigetelés nála, nehéz halkan intézni bármit is, de megpróbáltam.
Sajnos kicsúszott két hangos puki közben, jó végeztem megyek ki, erre hangosan elkezdi gúnyosan nevetve mondani hogy " remélem a csempét nem fingottad le a falról"... meg közelebb megy a wchez és mondja hogy " uh de büdöset kakkantott itt valaki"
Próbáltam leplezni a csalödottságom de nagyon megsértett ezzel. Nyilván viccnek szánta de gúnynak jött át.
Elsüllyesztetted a csatahajót nála? :))
Ha lehúzod egyből a wct akkor nincs szarszag. Vagy mit ettél?
Barátom 20 éves, én 22.
Ragulevest és székely káposztát ettem ebédre. Meg egy puncsos sütit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!