Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátom gúnyosan kinevetett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom gúnyosan kinevetett emiatt, normális?

Figyelt kérdés

Nagyon szégyenlős vagyok ilyen téren, még sosem nagywc-ztem a páromnál, de ma sajnos sikerült valami olyat ennem amitől délután óta csikart a hasam.

Mivel már nem bírtam magam tovább tartani elmentem wc-re, kihasználva hogy barátomat hívta egy haverja telefonon. Sajnos elég gyér a szigetelés nála, nehéz halkan intézni bármit is, de megpróbáltam.

Sajnos kicsúszott két hangos puki közben, jó végeztem megyek ki, erre hangosan elkezdi gúnyosan nevetve mondani hogy " remélem a csempét nem fingottad le a falról"... meg közelebb megy a wchez és mondja hogy " uh de büdöset kakkantott itt valaki"

Próbáltam leplezni a csalödottságom de nagyon megsértett ezzel. Nyilván viccnek szánta de gúnynak jött át.

2020. dec. 11. 21:54
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
89%
Nagy tahó a barátod :)
2020. dec. 11. 22:40
 12/28 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem csak oldani akarta a feszültséget benned. Nem szoktatok viccelödni?
2020. dec. 11. 23:00
 13/28 anonim ***** válasza:
78%
Gyerek még az a kisfiú
2020. dec. 11. 23:22
 14/28 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem is csak oldani akarta a feszültséget. Ha nagyon nem esett jól, mondd meg neki, hogy értékeled a próbálkozást, de jobban esne, ha legközelebb nem tenné szóvá.

Nem kell azért tragédiát csinálni a dologból.

2020. dec. 11. 23:30
 15/28 anonim ***** válasza:
89%
Hogy odamegy szagolgatni, az már nagyon gáz. 😕
2020. dec. 12. 00:18
 16/28 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem is csak viccelni akart, mert látta hogy ez a dolog nagyon feszélyez téged. Ennek ellenére elég tahó módon sikerült. Amikor még csak jártunk az én férjem is elkövette ezt a hibát. Ő is viccnek szánta, ezt meg is mondta. Nem ennyire tahó módon, csak látványosan szippantott a levegőbe és fintorgott. Én meg mondtam neki hogy na látod, ezért nem intézem ezeket nálad mert sértő amit csinálsz. Úgy teszel mintha a tied rózsaillatú lenne. Védekezett azzal hogy csak viccelt, de azóta nem csinál ilyet.
2020. dec. 12. 00:26
 17/28 anonim ***** válasza:
78%

"22 évesen mit akarsz egy 20 éves csicskától, mikor sok FÉRFI is értékelne?"

Bocsi, hogy off, de azért le kell írnom, hogy ez szánalmas. Nekem is 3 évvel fiatalabb párom van, és 22 voltam, amikor összejöttünk. Sok ilyen b.arom vernyákolt, hogy minek jöttem vele össze, miért nem 30-as 40-es alakokkal, aztán még én voltam az öntelt büdös qrva nekik, amikor durvábban odaszóltam a 100. ilyen után. :)

2020. dec. 12. 00:50
 18/28 anonim ***** válasza:
19%
Mennyi mimóza lelkü nő van. Csak viccelt..
2020. dec. 12. 07:33
 19/28 anonim ***** válasza:
0%

Nem kell neki férfi, főleg olyan nem, ami normális.

Nevettségesnek tartom, hogy a GYIK-es nő kommentelők közt az a kemény mag, aki rendszeresen kommentel (kb. 6-7 ember), foggal-körömmel ragaszkodik ahhoz, hogy a nőknek normális pasi kell.

Miközben az itteni női kérdések nem kevés része arról szól, hogy a nők olyan pasikkal vannak együtt, akik szemétkednek velük. És ezt tükrözi a valóság is.

Azt gondolom, hogy semmit nem kell tenni azért, ha egy pasi bunkó a csajával, mert a nő úgysem fogja elhagy. 100%, hogy a Kérdező sem fog szakítani, akkor sem, ha ez előfordul többször.

A csajok kb. 95%-a bunkó pasikat szereti, feltehetően gerjednek arra tudat alatt, hogy milyen domináns az, amikor beszól nekik. Ezért azt gondolom, hogy bolond az a férfi, aki komolyan veszi a ezeket a nőket. Nem kell, mert komolytalanok. Szexre viszont jók, megcsinálnak bármit.

És ez bizony a nők 95%-a.

2020. dec. 12. 07:53
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

# 19

Kár, hogy a 10-es válaszoló leginkább a srác korába kötött bele. Az én párom teljesen rendes, normális, egyáltalán nem bunkó, de őt is h.ülyegyereknek meg csicskának nevezték más kanok (akik pályáztak rám) + hüledeztek, hogy minek kell nekem kisgyerek, mikor vannak normális férfiak, akik a fél karjukat odaadnák értem. Mindezt csak azért, mert 3 évvel fiatalabb nálam a párom.

2020. dec. 12. 09:39
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!