Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom gúnyosan kinevetett emiatt, normális?
Nagyon szégyenlős vagyok ilyen téren, még sosem nagywc-ztem a páromnál, de ma sajnos sikerült valami olyat ennem amitől délután óta csikart a hasam.
Mivel már nem bírtam magam tovább tartani elmentem wc-re, kihasználva hogy barátomat hívta egy haverja telefonon. Sajnos elég gyér a szigetelés nála, nehéz halkan intézni bármit is, de megpróbáltam.
Sajnos kicsúszott két hangos puki közben, jó végeztem megyek ki, erre hangosan elkezdi gúnyosan nevetve mondani hogy " remélem a csempét nem fingottad le a falról"... meg közelebb megy a wchez és mondja hogy " uh de büdöset kakkantott itt valaki"
Próbáltam leplezni a csalödottságom de nagyon megsértett ezzel. Nyilván viccnek szánta de gúnynak jött át.
Szerintem is csak oldani akarta a feszültséget. Ha nagyon nem esett jól, mondd meg neki, hogy értékeled a próbálkozást, de jobban esne, ha legközelebb nem tenné szóvá.
Nem kell azért tragédiát csinálni a dologból.
"22 évesen mit akarsz egy 20 éves csicskától, mikor sok FÉRFI is értékelne?"
Bocsi, hogy off, de azért le kell írnom, hogy ez szánalmas. Nekem is 3 évvel fiatalabb párom van, és 22 voltam, amikor összejöttünk. Sok ilyen b.arom vernyákolt, hogy minek jöttem vele össze, miért nem 30-as 40-es alakokkal, aztán még én voltam az öntelt büdös qrva nekik, amikor durvábban odaszóltam a 100. ilyen után. :)
Nem kell neki férfi, főleg olyan nem, ami normális.
Nevettségesnek tartom, hogy a GYIK-es nő kommentelők közt az a kemény mag, aki rendszeresen kommentel (kb. 6-7 ember), foggal-körömmel ragaszkodik ahhoz, hogy a nőknek normális pasi kell.
Miközben az itteni női kérdések nem kevés része arról szól, hogy a nők olyan pasikkal vannak együtt, akik szemétkednek velük. És ezt tükrözi a valóság is.
Azt gondolom, hogy semmit nem kell tenni azért, ha egy pasi bunkó a csajával, mert a nő úgysem fogja elhagy. 100%, hogy a Kérdező sem fog szakítani, akkor sem, ha ez előfordul többször.
A csajok kb. 95%-a bunkó pasikat szereti, feltehetően gerjednek arra tudat alatt, hogy milyen domináns az, amikor beszól nekik. Ezért azt gondolom, hogy bolond az a férfi, aki komolyan veszi a ezeket a nőket. Nem kell, mert komolytalanok. Szexre viszont jók, megcsinálnak bármit.
És ez bizony a nők 95%-a.
# 19
Kár, hogy a 10-es válaszoló leginkább a srác korába kötött bele. Az én párom teljesen rendes, normális, egyáltalán nem bunkó, de őt is h.ülyegyereknek meg csicskának nevezték más kanok (akik pályáztak rám) + hüledeztek, hogy minek kell nekem kisgyerek, mikor vannak normális férfiak, akik a fél karjukat odaadnák értem. Mindezt csak azért, mert 3 évvel fiatalabb nálam a párom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!