Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a barátom, és úgy jött össze a nővel, hogy még velem is együtt volt. Hogyan lépjek túl a megalázottságon?
Tehát úgy beszélték meg, hogy ők egy pár, hogy közben még én is voltam neki. Aztán a párom hirtelen felszívódott, majd 1 hónap után küldött egy üzenetet, hogy bocs, van valakim.
Azóta ők össze is költöztek (2 hónapja vannak együtt), és tökéletesen működik a kapcsolatuk.
Nagyon megalázva érzem magam.Ráadásul miután megkaptam ezt az üzenetet, felhívtam a férfit, és a nő vette fel, majd cinikusan mondta, hogy ők egy pár, őt szereti, és kiröhögött.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Amúgy meg ha igaz, akkor sz*rd le. Tudom könnyű ezt mondani, de hosszabb távon te jártál jobban. Valószínű, hogy az új nőnek bekamuzott valamit rólad, ő meg örül, mert azt hiszi, hogy főnyeremény a pasi.
szerintem a linkelt kérdést is a kérdező tette fel...
Köszönöm a válaszokat!
Az 5-ös kérdést nem én írtam ki, szerencsére az én exemnek nem voltak ilyen dolgai, de köszönöm, hogy belinkelted, rájöttem, hogy van rosszabb is.
Ez nem az a fajta megcsalás, amikor valaki a hátad mögött mindenféle komoly szándék nélkül, esetleg előre eltervezetten szexelget. Ezt nem tervezte, egész biztosan vívódott is miatta és amikor rájött, hogy ezt nem tudja így folytatni tovább, döntött.
Liánozásnak is hívják, de van ilyen, én nem ítélem el, mert történt velem hasonló. Sajnos van ilyenkor egy átmeneti időszak, amikor az ember vívódik.
Tudom, nem kellemes, de van a másik típus, aki szereti tényleg a párját, de átlag évente megcsalja mindig más nővel, akit csak szexre használ 1-2 alkalommal. Na az ilyen nem vívódik semmit és hacsak le nem bukik, addig folytatja ezt az életstílust, amíg feláll neki.
Van az a fajta, aki hasonló a te párodhoz, csak nem tud kiszállni, mondjuk mert nem akar kisemmizett és hétvégi apa lenni. Ők se tervezik nagy eséllyel, de ők hosszútávon is tarthatnak fent titkos viszonyt, érzelmekkel is akár.
Hát lehet választani.
Ne hidd,hogy olyan tökéletesen megvannak.
Hamar kibukik majd köztük a bizalmatlanság, amiatt,hogy a volt párod gyakorlatilag félre lépett.
Az meg hogy egy üzenetben közölte megkésve, elég sokat elárul a jelleméről.
Szerintem te ezzel a szakítással csak nyertél.
Könyveld el rossz tapasztalatnak, arra volt ez jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!