Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalók, hogy tudtok együtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalók, hogy tudtok együtt élni a titkotokkal?

Figyelt kérdés

Hogy éli meg a házas fél, hogy van / volt szeretője, és egyáltalán nem meri senkivel megosztani, hogy érez?

Nem túl nagy teher, pl. a végén, hogy nincs ki, akinek elmondhatnád, ha esetleg téged is megviselt?

2021. máj. 9. 16:13
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz.
2021. máj. 9. 16:30
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát az őszinte kapcsolat innentől bukta. Szóval sok álom ezzel dől.
2021. máj. 9. 16:37
 3/16 A kérdező kommentje:

2 Nem értelek.

Én itt olvasgatok naponta felnőtt témakörben, és látom hányan osztják meg névtelenül hogy milyen nehéz.

Én voltam szeretői kapcsolatban, most kb. le se tojom ki mit fog itt erre mondani, csak jelzem, nekem szingliként volt kivel megosztanom.

És aki nem volt még ilyen szituációban csak osztja az észt, hogy milyen könnyű lenne dönteni, de sokszor nem ilyen egyszerű az élet.

És a megcsaló cipeli a terhét. Csak kíváncsi voltam...

2021. máj. 9. 16:48
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
#3 én is arra gondoltam, hogy nehéz. Mert az emberek úgy remélik, hogy a hosszú távú kapcsolatuk egy őszinte valami lesz, ahol ismerik egymást mindennél jobban. És ha valaki megcsalja a másikat úgy ez így már nem az lesz többet.
2021. máj. 9. 17:00
 5/16 A kérdező kommentje:
Igen , ez tény. De szerintem nem pont a megcsalás kezdete az, ahol már nem ismered a másikat igazán.
2021. máj. 9. 18:46
 6/16 anonim ***** válasza:
48%

Nekem nagyon nehéz.. Foglaltként jöttem össze nős pasival. Igen, undorító vagyok. Mindennap a tükörbe kell néznem és közben ezek a gondolatok járnak a fejemben :

- szegény párom

- szegény szeretőm gyerekei

- ha ezt bárki is megtudja nekem annyi

- a munkahelyemet is valószínű bukom, mert a szeretőm feleségének a családtagja ott egy főnök

- milyen ember vagyok én?!

- miért pont én vagyok ilyen gerinctelen?!

- csak anyu ne tudja meg

- ha bukunk tönkremegy egy család

Szóval.... Szóval mindennap ezzel kelni, feküdni, álmodni, gondolkodni elég nehéz dolog.

2021. máj. 9. 18:51
 7/16 A kérdező kommentje:
Ezek után úgy gondolom, hogy érzelmeid vannak, nem hobbiból csinálod. Nem megoldás a válás?
2021. máj. 9. 19:02
 8/16 anonim ***** válasza:
52%
Még a végén még sajnálom 🤣🤣
2021. máj. 9. 19:45
 9/16 A kérdező kommentje:

8 Nem kell sajnálnod a válaszolót, mivel téged kutya sem kérdezett. Éld ki magad, gondolom egy roppant megrogyott nő vagy, keserű szájízzel.

Nos, mire ezt elolvastad, mehetsz is.

Ja és csak erőltetett leszel ezektől a smiley-któl. Sok sikert, nagyon, de nagyon kelleni fog, mert egészen biztos vagyok benne, hogy téged nem szeret senki

2021. máj. 9. 19:52
 10/16 anonim ***** válasza:
52%

Itt inkább téged csaltak meg 😊

Amúgy a megcsaliknak semmi ilyen kétségeim nincsenek. A fejüket, feleseguket már nem szeretik, nincs semmi lelkiismeret furdalásuk.

2021. máj. 9. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!