Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális az én párom? Ilyenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális az én párom? Ilyeneket minek mond? Igaza van?

Figyelt kérdés

Párommal másfél hónapja vagyunk együtt, jól megvagyunk, egyetlen egy dolgot kivéve : kifogásolja, hogy mindig ő az, aki először ír nekem, én sose írok neki magamtól.

Szerinte ő nem fontos nekem eléggé...

Hiába mondtam neki, hogy én a korábbi kapcsolataimban sem írtam soha senkinek magamtól, nem érdekli...

2021. szept. 23. 08:33
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
86%
Igaza van, ostoba pitsaként viselkedsz. Nyugi, ha továbbra is szarsz a kölcsönösségre akkor hamar keres valakit aki értékeli és nem játssza a jágkirálynőt.
2021. szept. 23. 10:21
 12/32 anonim ***** válasza:
100%

"Én azért nem írtam soha senkinek korábban sem, meg most neki sem, mert hülye fejjel azt gondolom, hogy elbizná magát, vagy megszokná, hogy mindig csak én írok."

Egyrészt te sosem írsz. Honnan veszed, hogy utána mindig csak te írnál?

Másrèszt meg fordítsuk meg. Akkor most ő se írjon neked, mert te elbízod magad? Ès akkor hogy lesz így párkapcsolat? Ez nem egy játszma, amit meg kell nyertes èrtsd már meg! Egy normális kapcsolat KÖLCSÖNÖS èrdeklődèsen alapszik.

2021. szept. 23. 10:31
 13/32 anonim ***** válasza:
85%

"Én azért nem írtam soha senkinek korábban sem, meg most neki sem, mert hülye fejjel azt gondolom, hogy elbizná magát, vagy megszokná, hogy mindig csak én írok."

fhu te aztan baromi sotet vagy.

most MINDIG o keres, a te logikad szerint akkor neked el kene magad bizni?

illetve nem arrol van szo, h ezutan MINDIG te keresd, de a SOHANAL kicsit gyakrabban nem artana.

2021. szept. 23. 10:56
 14/32 anonim ***** válasza:
90%
Párod jól bírja a hülyeségeid. Én az ilyen nőket már ismerkedés alatt offolom.
2021. szept. 23. 11:00
 15/32 anonim ***** válasza:
90%
Érzelmileg egy 13 éves csitri szintjén vagy, nem tudom minek neked egyáltalán párkapcsolat ha ennyire se vagy képes.
2021. szept. 23. 11:09
 16/32 anonim ***** válasza:
87%
A párod annyiból nem normális, hogy még nem keresett helyetted egy normális partnert. Mert te viszont nagyon nem vagy normális.
2021. szept. 23. 13:20
 17/32 anonim ***** válasza:
100%
Sztem kerdezo ffi..
2021. szept. 23. 14:12
 18/32 anonim ***** válasza:
100%

“”Normális a párom?”” -IGEN

“” Ilyeneket minek mond?””

- szerinted,, te világi észlény “ minek mond ilyent valakinek.. a PÁRJA??

“” Igaza van?”” - áh nem... majd neked😂... IGEN IGAZA VAN!!

Engedd el őt is,, had szeresse valaki normálisan, ha te nem tudod, még ennyit se tudsz érte megtenni...

2021. szept. 23. 15:55
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem annyit megérdemelne, hogy néha te is keresd, ez amolyan alap egy kapcsolatban. Nem kéne tini módjára viselkedni... Ezzel csak azt éred el, hogy keresni fog mást, aki törődik vele.
2021. szept. 23. 17:15
 20/32 anonim ***** válasza:
52%
Nem szereted, mert ha szeretnéd Te is írnál Neki. Lehet, hogy még saját magadnak sem vallod be, de nem szereted, tehát igen, igaza van.
2023. márc. 27. 15:43
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!