Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom mindenhol szemez flörtöl.ezért megkértem arra, hogy nem szeretnék vele mászkalni ide oda, ezek nelkul legyunk egyutt.vélemény?

Figyelt kérdés

Kicsit össze vagyok zavarodva.

A fentin kérés ellenére sem változtatott, sőt letagadja, aztán kesobb meg ott tartunk hogy szetinte szimplan beszelget csak sztem meg flörtöl, nem egyeztünk ki.

Aztán egyre tobb lett ami még kellemetlen vele, balhézik hibáztat meg stb

Mivel semmi nem változik, igy megkértem arra hogy mindenféle olyan szitut keruljünk el amikben felmerul bármi, en csak a jót szeretném a kapcsolatbol azaz pl nem járnék vele vásárolgatni ezentul.

Rögtön belement.

Most azon agyalok hogy valojában ő esetleg sirekt leépít megbánt engem hogy ezeket az elutasitásokat, aztán majd a szakitast kihozza belőlem, hogy en tegyem meg?

Elvégre ha en leredukálom szexkapcsra akkor mondhatja h mert te akartad!te tetted ezt velunk. Aztan meg azt hogy te akartad miattad van vége.

Ő mindekozben meg csak sunyin kiprovokálta az egészet..

Holott az alap szándékom nekem csupán annyi volt hogy keruljem vele a kellemetlen vagy alázo szitukat vagy olyan helyzeteket amikben garantált a balhé. Csupan mert nem akarom sem megalázva erezni magam, sem pedig balhét.

Azaz arra akartam terelni a dolgokat hogy megélhessük vagy megélhessem csak azt ami jó vele.

De most ez hogy ő egyből igen mondott azaz vissza sem kérdezett hogyan értem én ezt, szerintem ő csak annyit lát hogy redukálni akarom a kapcsolatot es egybol rávágta hogy jo.

Holott en nem igy gondoltam sztem ahogy ő, hogy akkor szexkapcs lesz..

Es ha neki ez fekszik, az ugye meg felveti a többit is hogy akkor ő valszeg szandékkal épit le engem hogy ezekre kenyszeruljek? Azaz arra hogy fokozatosan kivonom magam?

2021. szept. 15. 14:01
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Most igy belegondoltam ebbe a fagyi moziba stb be is.

Valahogy én nem akarom vele ezeket se..

Es ő provokálja ki.

Mindenhol képes kritizálni is pl.

Es nem engedi hogy lereagáljam mindig azzal a felkialtasaal hogy még beszél ne szoljak bele.

Pl.megvadol valamivel teljesen alaptalanul. Ami abszolut nem igaz. Es erre épulően elkezd egy mérhetetlen hosszu monológot felépiteni.

Mivel az alaptézise kapasbol nem állt helyt igy az arra épülő monologja sem.

Kapasbol megcáfolom. De ilyenkor irdatlan ideges lesz hogy nem.hallgatom végig.

De eleve az alap mar rossz!!ergo bukik az egész monolog!

De igy arra kenyszerit hogy hallgassam végig a kreált, abszolut jogtalan vádjait.

Ha meg végighallgatom kibeszélte magat egyszeruen nem fogadja el az ellenérveimet, rámhagyja szimplan csak h nem vitatkozik tovabb.

Es legkozelebb megint bevádol ugyanazzal.

ÚJABBAN ez megy koztunk.

Eddig normalisan jokedvuen elvoltunk mindnhol ma meg mintha egy teljesen másik ember lenne. De maradando is.

Alig merek vele már beszélgetni is komolyabb dolgokrol. Várom hogy mikor tér vissza a korábbi"enje"

2021. szept. 15. 15:19
 12/19 A kérdező kommentje:

Tegnap szoszerint 3.magyarazatra ertette csak meg azt hogy nem jol látott valamit.

Elmondtam egyszer, csak folytatta tovabb.

Elmondtam még egyszer, megint folytatta.

3. Alkalommal fogta fel h mit reagáltam, mik az ellenérvek es azok jogosak!

Es azutan csend, azt sem mondja ja tenyleg, de azt sem hogy fujná tovabb ugyanazt.

Igy azt sem tudom az akkor es ott meg lett e beszelve vagy csak megint rámhagyta.

Totálisan ki van fordulva magábol. Soha nem volt ilyen értetlen lassu reagálasu meg stb

2021. szept. 15. 15:25
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Ő nem a párod! Egy nárcisztikus görény, ha mellette maradsz tönkretesz!
2021. szept. 15. 19:00
 14/19 anonim ***** válasza:
74%
Direkt idegesít, hogy agyilag megkattanj! Ő ezt élvezi, te meg belezavarodsz!
2021. szept. 15. 19:04
 15/19 anonim ***** válasza:
80%

Vádol, hibáztat, kritizál, összezavar, flörtöl másokkal, provokál, kényszerít, megcáfol,vitatkozik.

Ez teszi veled a "párod"!

Ez nem éppen a szerelem jele.

2021. szept. 15. 19:11
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Csak azt nem értem, hogy mi a bánatért vagy vele... 🤔
2021. szept. 15. 20:51
 17/19 A kérdező kommentje:

Szerintem is direkt csinálja.

Ő minek van akkor velem.

2021. szept. 16. 08:10
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem az a kérdés, hogy ő minek van veled. Te, miért és meddig viseled el, hogy bánt téged? Hol vannak a határaid?
2021. szept. 16. 08:54
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Ő azért, mert így is elviseled és küzdesz és próbálsz megoldást keresni. Ha egy dologra találsz, majd kiakaszt mással. Szex gondolom így is van, szóval neki havaj. Te megbolondulsz, ő él vígan.
2021. szept. 16. 08:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!