Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom, nagyon sokszor modell nőket néz. Az utcán is sokszor hátrafordul megnézni a nők fenekét. Szerintetek meg fog csalni?

Figyelt kérdés
Lassan másfél éve vagyunk együtt, sok mindenen keresztül mentünk. A mi kapcsolatunk sok mindenkinek szemet szúr, és sokan támadnak minket. Köztem és a párom közt 23 év van. Tudom, hogy minden férfi megnézi a "szépet", de már nagyon túlzásnak tartom, hogy sokszor szólnom kell rá, hogy már eléggé túlzásba vitte a "nézést". Volt olyan mikor kézenfogva sétáltunk, és hátrafordul, hogy megnézze a lányt hátulról is. Mindent megadok neki, de tényleg. 19 éves vagyok, és tisztába vagyok a saját adottságaimmal, de mikor azt látom, hogy pl. egy bevásárlás alatt megnéz vagy 5 lányt, az nagyon de nagyon le tudja vinni az önbizalmam. Tudom, hogy szeret. De rosszul esik mikor ilyeneket csinál. Próbálom mindig megbeszélni vele, mire ő csak annyit mond, hogy velem él, engem szeret, és nem kell neki senki, ez csak egy férfi ösztön, semmi több. Ti mit gondoltok erről?

2021. szept. 15. 12:03
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
86%

14-esnek: 42 éves a párom, én 44 éves nő. Impotencia és kapuzárási pánik nem igazán jellemző és nálunk az sem, hogy más nőkre csorgatná a nyálát, pedig nem 19 vagyok...

Ez nem korfüggő. Neveltetés, intelligencia, tisztelet.

2021. szept. 15. 13:13
 22/31 anonim ***** válasza:
90%
Ha fantasztikus lenne ez a kapcsolat nem írnál ki kérdést ide. Volt nekem is 20+ párom. Az egyikkel eltudtam volna képzelni az egész életemet, de nem volt sok tapasztalatom, ő volt az első barátom. Ha idősebb lettem volna csak pár évvel akkor vele maradtam volna. A másik pont olyan volt, mint a te párod. A végén kiderült, hogy több hónapja csal és nem csak egy lánnyal. Ha nem vagy boldog vele szakíts. Ne vesztegesd az idődet valakire aki ennyire nem tisztel. Hidd el.
2021. szept. 15. 13:22
 23/31 anonim ***** válasza:
95%

Ha egy 40pluszos pasinak szinte tini a párja, és mégis nyíltan megbámul minden nőt, akkor az egy tapló.

A te korodban én is ilyen kapcsolatban voltam, az lett a vége, hogy felneveltem egy gyereket teljesen egyedül. Bárcsak megrázott volna valaki 19évesen...

2021. szept. 15. 13:22
 24/31 anonim ***** válasza:
85%
Vagy direkt csinálja, hogy xarul érezd magad, és méeicskêld magad azokhozok a nőkhöz kvázi versenyeztessen, azért, hogy elbizonytalanítson, vagy annyira nem érdekli, hogy te is ott vagy mellette ő van és k3
2021. szept. 15. 13:23
 25/31 anonim ***** válasza:
93%

"Kívánom, hogy mindenki találjon egy olyan "segítő" kezet, mint amilyet ti adtatok!"

te ugye itt azt várod, hogy nyugtassunk meg, hogy teljesen normális. Tisztel és szeret, nincs ezzel semmi baj.

Nem így van. Akkor sem, ha nem ezt szeretnéd hallani. Majd fel fogsz ébredni.

2021. szept. 15. 13:24
 26/31 anonim ***** válasza:
62%

21 ez nem neveltetés stb

Ez belőlük belülről jön, h vmiert lesni kell a nőket.

Kellenek az ingerek mint az impotenseknek akiknek már nem áll fel csak ugy.

2021. szept. 15. 13:26
 27/31 anonim ***** válasza:
90%

26-nak: 21-es vagyok. Fiatal srácok, húszévesek is ugyanezt csinálják, nemcsak 40 felett. Ez nem potencia, hanem tisztelet és neveltetés kérdése.

Értem én, hogy látja a szépet. Megnézi. Diszkréten... Én is látom, ha szép egy nő vagy jó kiállású egy hapsi. Mégse forog más nők utána az utcán, a kezemet fogva. Mert parasztság.

2021. szept. 15. 13:33
 28/31 anonim ***** válasza:
84%
Nem is értem miért vagy meglepődve.Összejöttél egy hozzádképest vén kujonnal.Ez nem most kezdődött nála, hanem mindig ilyen volt.Változás nem lesz, hiszen mindent betud neked simán mesélni.
2021. szept. 15. 13:34
 29/31 anonim ***** válasza:
34%

15.

Itt ne számíts normális válaszra.

2021. szept. 15. 14:21
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
Te csak lyuknak kellesz neki, de olyan naiv kislány vagy, hogy fel sem fogod :D
2021. szept. 16. 17:21
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!