Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők, szerintetek velem van a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, szerintetek velem van a baj és én fogom fel rosszul?

Figyelt kérdés

A barátnőm állandóan veszekszik velem a semmin, ez egy dolog, de mostanában már egyre jobban zavar, hogy mindig érzelmileg azzal zsarol, hogy már olyanokat ír, hogy öngyilkos lesz, azon lesz, hogy elpatkoljon, meg dirket hülyeségeket ír, hogy dirket szarul akar lenni, hogy történjen vele valami.

Mindig valami miatt szar kedve van, vagy dugó van a városba, vagy szar napja volt a melóba, valami mindig van. Egyszerűen sok már, hogy az Ő gondjaival is foglalkozzak. Mondtam neki, hogy akkor lépjen ki, azt vagy eltartom, vagy ha akar keressen jobb munkát, ez a megoldás se jó neki. Bármit mondok semmi se jó, de minden nap ugyan azt meg kell hallgatni és nem tudok mit kezdeni vele, mert nem hadja, hogy segítsek.

2021. szept. 11. 23:16
 1/6 anonim ***** válasza:
93%
Próbáld rábeszélni, hogy menjen pszichológushoz.l
2021. szept. 11. 23:22
 2/6 A kérdező kommentje:
arra se tudom rávenni, hogy ne beszéljen hülyeségeket, nem fog elmenni sajnos. De én is erre gondoltam, hogy valami baj van fejbe neki
2021. szept. 11. 23:25
 3/6 anonim ***** válasza:
84%
Ne legyél balek. Abban vagy hibás, hogy még mindig vele vagy és ezt nőként mondom. Ez a pitsa egy mocskos manipulatív zsarnok.
2021. szept. 11. 23:35
 4/6 cseppszi ***** válasza:
95%
Így adja ki magából a feszültséget, hogy kibeszéli. Ha tudod hogy ő ettől könnyebbül, meg ne éld bele magad csak hallgasd meg. Nem arra van szüksége, hogy megoldd a problémáit. Csak arra van szüksége, hogy meghallgasd. Ha ennek tudatában képes vagy meghallgatni és nem rámenni idegileg, akkor jó pár lesztek, ha ez neked sok, akkor vége a kapcsolatotoknak, kiborít és szakítás lesz a vége
2021. szept. 12. 00:59
 5/6 anonim ***** válasza:
De örülnék, ha mindig rajtam vezetné le a társam a feszkóját meg öngyilkosságal fenyegetőzik, mert nem tudja feldolgozni a szürke hétköznapokat meg a dugót. Ne haragudj, de miből van annak a nőnek, hogy ezt elhallgatod tőle...? Nőként kérdezem.
2021. szept. 13. 15:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát én nő vagyok, de szerintem ultra gáz a csajod. Téged fog tönkretenni, ha így folytatjátok.
2021. szept. 13. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!