Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez normális, vagy tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális, vagy tényleg rosszul fogom fel a korkülönbséget? :s

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok,és a korosztályomban,a barátnőim közt elég sokan járnak 23-27 éves srácokkal. Az a baj(?) hogy én is ezeknek jövök inkább be,nem a 16-19 éveseknek.:/ Állandóan ilyenek akarnak megismerni,meg ilyeneknek tetszem,nem a saját korosztályomnak. Ez így rendben is lenne,csak egy a gond. Nem tudom,miért,de egyszerűen nem tudom magam elképzelni egy ilyen pasival. Több barátnőm is mondta,hogy hülyén fogom fel,de tényleg,valahogy nem vonzanak úgy,mint őket. Nem olyan nagy a korkülönbség,de én gyereknek érzem magam(ha máshogy nem,lelkileg),és egyszerűen képtelen vagyok beleesni egy olyanba,aki hozzám képest férfi,meg dolgozik,meg önálló életet él,talán van már külön lakása is,meg mások az igényei(gondolom),miközben én még tanulok,a szüleimtől függök(nem is baj)meg egyetemre is tervezek még menni,és olyan távolinak tűnik mindez.. Szóval picit úgy tekintek rájuk,mint felnőttre,magamra pedig,mint kislányra,vagy(bocsi,de tényleg) olyanra,aki az apám lehetne,és taszítanak. Ez most azért van,mert nagyon gyerekesen fogom fel,vagy nincs velem valami rendben,vagy ez normális dolog?
2013. ápr. 5. 22:19
 1/9 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem te vagy a normális, a barátnőid pedig... inkább nem írom le.
2013. ápr. 5. 22:26
 2/9 anonim ***** válasza:
Egyetértek az elsővel.Jó, hogy akadnak még ilyen lányok is:)
2013. ápr. 5. 22:36
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem, te vagy a normális.
2013. ápr. 5. 22:54
 4/9 anonim ***** válasza:

A te gondolkodásod a normális.A barátnőid csak ostoba naiv tinilányok,akik azt hiszik,hogy attól lesznek felnőttek és érettebbek a koruknál,hogy ha felnőtt férfiakkal járnak.

De szerintem az is egy gané és egyben szánalmas is az,aki 21 év felett 16 éves lányokat hajkurászik és kihasználja őket.

2013. ápr. 6. 00:52
 5/9 anonim válasza:

Ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy szerelemben nincsenek korlátok.. és lehet azért vannak idősebbel (én tapasztalatom ) mert a mai kis 16-20 éves "pasiknak" csak arra kell a csaj h jólmegbassza aztán mehet. (tisztelet a kivételnek,ami már annyira kevés h szinte nincs)

én is 16 vagyok és 20on éves barátom van.. és igen elég más élet helyzetben vagyunk...ő dolgozik én meg k.sulis vagyok,én is menni szeretnék egyetemre..és akkor mivan ?? semmi.. éltek boldogan.. nem függ össze az h hány éves a barátod meg h te egyetemre akarsz menni.. normálisabbèk még segítik is a "párjukat" :)

de igen mindenkinek más a felfogása, én nem ítéllek el mert nkd ilyen..:)

2013. ápr. 6. 07:28
 6/9 anonim ***** válasza:
Én 30 párom 60 és 11 éve élünk együtt és?Igen normális mert meglett normálisan gondolkodó férfi nem csak azon jár az esze,nem hebrencs...
2013. ápr. 6. 09:27
 7/9 anonim ***** válasza:
Az én párom 38 éves nô én 32 és nagyon jól megvagyunk szeretjük egymást 2.5 év szerintem nem a kor külömbség meg hogy melyik az idösebb az számít hanem hogy boldogok legyünk egymás mellet és szeressük a másikat
2013. ápr. 7. 12:09
 8/9 anonim ***** válasza:

9:27, 12:09

Nem arról volt szó, hogy ti felnőtt nőként hogyan tekintetek a korkülönbségre, hanem arról, hogy egy 16 éves kislánynak nem való, hogy nála tizenakárhány évvel idősebbekkel legyen, vagy gondoljon rájuk, illetve fordítva.

Felnőttként egészen más a korkülönbség téma.

Gondolj bele, hogy a 14 éves lányod nem a max 15 éves osztálytársával jön haza, hanem egy 23 éves palival, aki az öcsétek lehetne. Ugye úgy már más lenne a helyzet...

2013. ápr. 7. 23:01
 9/9 anonim ***** válasza:
Neki kell tudnia ha neki jó nekünk jó:)
2013. ápr. 8. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!