Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális, vagy tényleg rosszul fogom fel a korkülönbséget? :s
A te gondolkodásod a normális.A barátnőid csak ostoba naiv tinilányok,akik azt hiszik,hogy attól lesznek felnőttek és érettebbek a koruknál,hogy ha felnőtt férfiakkal járnak.
De szerintem az is egy gané és egyben szánalmas is az,aki 21 év felett 16 éves lányokat hajkurászik és kihasználja őket.
Ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy szerelemben nincsenek korlátok.. és lehet azért vannak idősebbel (én tapasztalatom ) mert a mai kis 16-20 éves "pasiknak" csak arra kell a csaj h jólmegbassza aztán mehet. (tisztelet a kivételnek,ami már annyira kevés h szinte nincs)
én is 16 vagyok és 20on éves barátom van.. és igen elég más élet helyzetben vagyunk...ő dolgozik én meg k.sulis vagyok,én is menni szeretnék egyetemre..és akkor mivan ?? semmi.. éltek boldogan.. nem függ össze az h hány éves a barátod meg h te egyetemre akarsz menni.. normálisabbèk még segítik is a "párjukat" :)
de igen mindenkinek más a felfogása, én nem ítéllek el mert nkd ilyen..:)
9:27, 12:09
Nem arról volt szó, hogy ti felnőtt nőként hogyan tekintetek a korkülönbségre, hanem arról, hogy egy 16 éves kislánynak nem való, hogy nála tizenakárhány évvel idősebbekkel legyen, vagy gondoljon rájuk, illetve fordítva.
Felnőttként egészen más a korkülönbség téma.
Gondolj bele, hogy a 14 éves lányod nem a max 15 éves osztálytársával jön haza, hanem egy 23 éves palival, aki az öcsétek lehetne. Ugye úgy már más lenne a helyzet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!