Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Flörtöl a barátnőm a pasimmal. Rosszul fogom fel?
Van egy új barinőm.Kiültem vele beszélgetni,majd a pasim odaállított.A csaj hirtelen megváltozott,elkezdett baromi nőiesen viselkedni.Kicsit,mintha ott se lennék, a beszélgetést csak a barátomra szorította, affektált és harsányan színészkedett.Mellösszeszorítás meg minden.
Miután a barátom hazament, a csaj megkérdezte ,mi történt velem,mert addig teliszájjal hahotáztam, de eltorzult az arcom.
Egyszerűen ösztönből jött, de ha már így rákérdezett,kifejtettem neki, hogy affektált a pasim előtt,és elmondtam a viselkedését.Erre ő azzal válaszolt, hogy komplexusaim vannak, egy csomó.
Én úgy gondolom, hogy egy nő tartozik annyi tisztelettel agy másik felé, hogy ezeket a dolgokat uralja.Én legalább is így teszek.Bár tény, hogy ő egy ilyen személyiség, aki így viselkedik az összes lehetséges férfi társaságában,majdnem.Férjezett.
Szerintetek eltúlzom a dolgot?Biztos nektek is volt már ilyen flörtös barátnőtök.Ti ,hogy fogjátok ezt fel?
Nekem meg áll az ilyentől bré, na bumm! Ő se tehet róla, ilyen típus. Neki biztos nem lesznek kapcsolatteremtési problémái soha, mert fel tudja magára hívni a figyelmet - még férjezve is.
Ha a pasid meg immúnis volt rá (legalábbis minimum látszólag), akkor ő meg átment a teszten.
amíg nem a pasid flörtöl a barátnőddel, addig szerintem szard le.
Pasid mellé áltál és jól tetted, az ilyen dolgokkal szemben nagyon védtelenek! Bár nem mindig ártatlanok!
Nem túlzod el, a tisztelet nagyon fontos, lehet, hogy nem igazi barátnő, lehet, hogy nincs is barátnője emiatt.
Jól tetted, végre valaki kiosztott egy párkapcsolatromboló cafkát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!