Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Flörtöl a barátnőm a pasimmal....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Flörtöl a barátnőm a pasimmal. Rosszul fogom fel?

Figyelt kérdés

Van egy új barinőm.Kiültem vele beszélgetni,majd a pasim odaállított.A csaj hirtelen megváltozott,elkezdett baromi nőiesen viselkedni.Kicsit,mintha ott se lennék, a beszélgetést csak a barátomra szorította, affektált és harsányan színészkedett.Mellösszeszorítás meg minden.

Miután a barátom hazament, a csaj megkérdezte ,mi történt velem,mert addig teliszájjal hahotáztam, de eltorzult az arcom.

Egyszerűen ösztönből jött, de ha már így rákérdezett,kifejtettem neki, hogy affektált a pasim előtt,és elmondtam a viselkedését.Erre ő azzal válaszolt, hogy komplexusaim vannak, egy csomó.

Én úgy gondolom, hogy egy nő tartozik annyi tisztelettel agy másik felé, hogy ezeket a dolgokat uralja.Én legalább is így teszek.Bár tény, hogy ő egy ilyen személyiség, aki így viselkedik az összes lehetséges férfi társaságában,majdnem.Férjezett.

Szerintetek eltúlzom a dolgot?Biztos nektek is volt már ilyen flörtös barátnőtök.Ti ,hogy fogjátok ezt fel?

2012. szept. 9. 00:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
hát sajna nem volt...
2012. szept. 9. 00:10
 2/14 anonim ***** válasza:
Férjezett?Azt hittem csak 14 évesek vagytok :O
2012. szept. 9. 00:11
 3/14 anonim ***** válasza:

Nekem meg áll az ilyentől bré, na bumm! Ő se tehet róla, ilyen típus. Neki biztos nem lesznek kapcsolatteremtési problémái soha, mert fel tudja magára hívni a figyelmet - még férjezve is.

Ha a pasid meg immúnis volt rá (legalábbis minimum látszólag), akkor ő meg átment a teszten.

2012. szept. 9. 00:43
 4/14 A kérdező kommentje:
3-as,és fordított esetben,ha a barátnőddel csinálja ezt az egyik barátod? Flörtöl vele,hogy kicsit nedves lesz rá a bugyija-persze látszólag nem.Akkor is?Na bumm?
2012. szept. 9. 08:35
 5/14 jacint79 ***** válasza:
Keress másik barátnőt, vagy tarts tisztes távolságot tőle! Egyébként meg szard le, ha a pasi nem veszi fel az ilyen jelzéseket, akkor csak a saját boldogságotokkal foglalkozz, ne az ilyen f...gyűjtőkkel!!!
2012. szept. 9. 17:11
 6/14 jacint79 ***** válasza:
Lehet, hogy zavarta, hogy nem érdekli a pasidat, vagy zavarja, hogy van pasid...
2012. szept. 9. 18:00
 7/14 jacint79 ***** válasza:
Akart látni egy veszekedést, de úgy látom jól megszívta...
2012. szept. 9. 18:01
 8/14 jacint79 ***** válasza:

amíg nem a pasid flörtöl a barátnőddel, addig szerintem szard le.

Pasid mellé áltál és jól tetted, az ilyen dolgokkal szemben nagyon védtelenek! Bár nem mindig ártatlanok!

2012. szept. 9. 18:04
 9/14 jacint79 ***** válasza:

Nem túlzod el, a tisztelet nagyon fontos, lehet, hogy nem igazi barátnő, lehet, hogy nincs is barátnője emiatt.

Jól tetted, végre valaki kiosztott egy párkapcsolatromboló cafkát!

2012. szept. 9. 21:29
 10/14 jacint79 ***** válasza:
megvolt élőbe a hűségteszt. jól fogod fel: a barátnőd, nem tisztel, a barátod meg monogám, hogy nem fogta az adást
2012. szept. 9. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!