Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálok rosszul? Megismerkedtem 9 honapja egy pasival a neten azota találkozgatunk, de csak 1-2 ora hosszára mindig.
Figyelt kérdés
Nem feküdtünk még le, mert nem akarja csak orálisan elégítem ki őt. És nagyon tartozkodo nem beszél semmit kettönkről sosem csak általános dolgokról.Ő 35 éves én 30.2012. szept. 2. 17:49
2/18 anonim válasza:
Esetleg csúnya vagy? Már bocs, de ez simán lehet.
3/18 anonim válasza:
HÁNYSZOR ÍROD MÉG KI A KÉRDÉST, TE NŐ??????
4/18 A kérdező kommentje:
Nem egyáltalán nem
2012. szept. 2. 17:55
5/18 anonim válasza:
Ha képes vagy 9 hónapja rendszeresen leszopni egy pasit úgy, hogy cserébe még csak meg sem dug, akkor megérdemled. Nem lehet valami magas véleménnyel rólad, ha erre használ.
6/18 anonim válasza:
Biztos van felesége meg 3 gyereke.Vagy mélyen keresztény.:D
7/18 anonim válasza:
Ha nem vagy csúnya akkor túl okos vagy neki. Már csak ez lehet.
8/18 anonim válasza:
Nem lehet,hogy fóbiás??És még szűz is??
Fél a nőktől?? Valami nem stimmel vele.Szerintem valami pszicho dolog van mögötte,csak nem meri elmondani,mert fél,hogy elhagyod.
9/18 anonim válasza:
okos? Utolsó, szerinted mennyire okos az a nő, aki 9 hónapja lepippant egy pasit úgy, hogy az még csak nem is beszélget vele? :D
10/18 A kérdező kommentje:
de szoktunk beszélgetni,csak ha előhozok neki valami komoly dolgot kettőnkről témát vált vagy nem válaszol
2012. szept. 2. 18:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!