Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálok rosszul? Megismerkedtem 9 honapja egy pasival a neten azota találkozgatunk, de csak 1-2 ora hosszára mindig.
Fenntartom hogy okos. A férfiak félnek az okos nőktöl. Lecigiztetni még csak-csak merik, de beszélgetni velük nem, ahhoz már túl okos a nő.
Meggyözödésem hogy a kérdező túlképzett a feladathoz.
Már mondtam legalább háromszor mit csinálj. Megpróbáltad amiket tanácsoltam? Amúgy a jelenlegi kérdeésedre a válaszom, hogy könnyű préda vagy neki, akit a saját kieléglésére használ. Többet ne elégítsd ki, addig amég ő meg nem teszi neked. Ezt tudod csinálni. Ha nem tetszik neki, legfeljebb keresel valakit, aki hajlandó kielégíteni téged is. De tényleg csak kihasznál, úgyhogy keress jobbat, ne hagyd magad.
30F
Ja és tuti nem akar semmi komolyat tőled, nem szerelmes, csak kell valaki aki hajlandó leszopni mikor kanos. Tuti van valakije, feleség, élettárs, gyerekek, csak ott ezt nem kapja meg. Gerinctelen is, mert nem mondja meg, csak kihasznál, de cserébe nem ad semmit. Ami még eszembe jutott, lehet a lelkiismeretét nyugtatgatja azzal, hogy az ő értelmezése szerint addig nem csalta meg a feleségét, amíg meg nem dug másik nőt, azaz téged. Amég csak leszopod, addig jó neki. Ezt nem kéne hagynod, beszélj vele ezekről, ha igazam van dobd ki. És ne felejtsd el végre megírni mire jutottál a témában!
30F megint
"Ha nem tetszik neki, legfeljebb keresel valakit, aki hajlandó kielégíteni téged is...30/F"
Mondjuk egy harmincas férfit:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!