Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon ez hogyan lehetséges?
Megismertem tavaly egy ” egyszerũ” pasit, összehozott az ”élet”, kivancsian léptem a kapcsolatba, mert azt mondják, hogy ilyen fog aztán megbecsülni.
A pasi kinézetre nem jóvágású, alacsony, elég szakadtan néz ki, beszéde egyszerũ, mégis mint kiderult, amit lattam es mondtak mások is, hogy rengeteg szexkapcsolatot tart fenn, idösebb nöktöl kezdve ( akiktöl kölcsön is kér) egeszen ápolt házas ”dámákig”, akik igenis igényt tartanak arra, hogy a barátomra ráírjanak és tartsanak vele egy kapcsolatot. Állítólag mióta velem van lezárta veluk.
Ezeknek a nöknek eleg pár jó szó, hogy széttegyék a lábukat? Pár bók?
Hogy létezik, hogy kapkodnak a nök érte? Se nem kedves túlzottan, de nem is paraszt, egyszeuen tud bókolni és szereti a szexet. A farka is átlagos. Ennyi eleg a nöknek? Ezert kepesek megcsalni a férrjuket, ekkora a férfihiány?
Voltak sokkal jobb kaliberubb pasiim, akik körul ennyi nö nem volt, mint emelett a pasi mellett, aki semmit nem tud nyújtani a farkán kívul es meg a nöknek kerul pénzébe sok esetben....
Nem magabiztos, se nem határozott
Sőt
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!