Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkerülő kötődő férfiak, akik tudják magukról, hogy azok. Hogy álltok a csókolózással? Hogy viselkedtek közvetlenül szex után? Tényleg nincs szükségetek összebújásra?
Tényleg kell legalább 10-14 nap, hogy újra igényetek legyen arra a nőre akivel randiztok?
Olyan nők válaszát is várom, akik ilyen pasival randiztak, éltek/élnek párkapcsolatban.
Az elkerülő kötődésűeknek is szükségük van szexre. Ők tényleg inkább az elköteleződéstől tartanak. Van aki már komoly párkapcsolatot sem akar, vagy nem akar összeköltözni, házasodni vagy bármilyen szinten anyagilag közösködni.
Akit én ismertem neki ugyanúgy kellett a szex, kellett a lelkizés, csak akkor amikor ő akarta, és ennyi. Ettől komolyabban pl összeköltözni nem akart, és ez nem csak rám vonatkozott. Akik utánam következtek nők az életében, azok sem voltak "elég jók". Mivel a pasas volt elkerülő kötődésű, így csinálhatott bármit bármelyik nő egyikkel sem maradt 1 évnél tovább kapcsolatban. Egyik nő sem várt rá tovább, megunták hogy hitegette őket hogy majd lesz szintlépés.
3as.egy szóval nem mondta senki, hogy én randizom ilyen emberrel.
Tényleg őszinte válaszokat várok mindkét nemtől, a kérdéseimre hagyatkozva, feltételezésektől mentesen.
Az eddigi válaszoloknak hálásan köszönöm 😇🙏 Várok még tapasztalatokat.
1-es.
Ezt tok jól röviden tömören összefoglaltad!:)
4-es a tiéd is nagyon hasznos volt, köszi!
Azt veszem észre, hogy azért nagyban személyiségfüggő is, ki hogy intézi az elkerülést 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!