Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elkerülő kötődő férfiak, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkerülő kötődő férfiak, akik tudják magukról, hogy azok. Hogy álltok a csókolózással? Hogy viselkedtek közvetlenül szex után? Tényleg nincs szükségetek összebújásra?

Figyelt kérdés

Tényleg kell legalább 10-14 nap, hogy újra igényetek legyen arra a nőre akivel randiztok?

Olyan nők válaszát is várom, akik ilyen pasival randiztak, éltek/élnek párkapcsolatban.

ma 11:44
 1/8 anonim ***** válasza:
49%
Férfifüggő. Van akinek belefér a csók, ölelés, együtt alvás, beszélgetés, DE csak azért mert magányos, vagy a magány miatt HAMIS érzéseket visz bele, értsd a magány miatt vágyik érzésre, kapcsolatra és rád vetíti ki.
ma 11:49
 2/8 anonim ***** válasza:
84%
Nekem volt ilyen pasim, az intimitásra, bújásra nagyon is szüksége van, a baj akkor jön, mikor szintet kéne lépni, akkor riad vissza, valamilyen indok mögé bújva.
ma 11:55
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
10-14 nap után találkozni nem párkapcsolat és még randizási időszak sem. Jó vagy szexre és még azt is kétlem, hogy elkerülési zavara van. Egyszerűen nem akar veled párkapcsolatban lenni és te naiv elhiszed amit behazudik bármikor csak azért, hogy ágyba vigyen.
ma 11:56
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Az elkerülő kötődésűeknek is szükségük van szexre. Ők tényleg inkább az elköteleződéstől tartanak. Van aki már komoly párkapcsolatot sem akar, vagy nem akar összeköltözni, házasodni vagy bármilyen szinten anyagilag közösködni.

Akit én ismertem neki ugyanúgy kellett a szex, kellett a lelkizés, csak akkor amikor ő akarta, és ennyi. Ettől komolyabban pl összeköltözni nem akart, és ez nem csak rám vonatkozott. Akik utánam következtek nők az életében, azok sem voltak "elég jók". Mivel a pasas volt elkerülő kötődésű, így csinálhatott bármit bármelyik nő egyikkel sem maradt 1 évnél tovább kapcsolatban. Egyik nő sem várt rá tovább, megunták hogy hitegette őket hogy majd lesz szintlépés.

ma 14:18
 5/8 A kérdező kommentje:

3as.egy szóval nem mondta senki, hogy én randizom ilyen emberrel.

Tényleg őszinte válaszokat várok mindkét nemtől, a kérdéseimre hagyatkozva, feltételezésektől mentesen.

Az eddigi válaszoloknak hálásan köszönöm 😇🙏 Várok még tapasztalatokat.

ma 14:25
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem pár nap után már szükségem van a páromra. Lehet csak azért, mert nagyon szeretem a szexet.
ma 14:27
 7/8 A kérdező kommentje:

1-es.

Ezt tok jól röviden tömören összefoglaltad!:)

4-es a tiéd is nagyon hasznos volt, köszi!

Azt veszem észre, hogy azért nagyban személyiségfüggő is, ki hogy intézi az elkerülést 😅

ma 14:28
 8/8 A kérdező kommentje:
6-os,ezt kifejtenéd kérlek bővebben? Napokig elvagy úgy, hogy nem beszéltek? Vagy hogy kell ezt érteni?
ma 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!