Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elkerülő kötődő férfiak, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkerülő kötődő férfiak, akik tudják magukról, hogy azok. Hogy álltok a csókolózással? Hogy viselkedtek közvetlenül szex után? Tényleg nincs szükségetek összebújásra?

Figyelt kérdés

Tényleg kell legalább 10-14 nap, hogy újra igényetek legyen arra a nőre akivel randiztok?

Olyan nők válaszát is várom, akik ilyen pasival randiztak, éltek/élnek párkapcsolatban.

dec. 21. 11:44
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:

Szerintem az, hogy együtt vagy valakivel aki nem okoz neked boldogságot az onsanyatgatas. Nem csak fizikai lehet egy kin.

Idézek a válaszadótól: "Mert egy onsanyargato idióta debil vagyok"

Tudja nagyon jól, hogy olyan kapcsolatban van ahol bántják mégsem lép ki.

Es ez már rég túl van a jóban rosszban fogadalmon. Peace.

dec. 23. 18:34
 32/33 anonim ***** válasza:
Tanulj meg jobban gondolkodni. Kicsit okosodj kedves 31#
dec. 23. 19:23
 33/33 anonim válasza:
Én 20 évig voltam kapcsolatban majd házasságban egy elkerülővel. Megtanultam idővel, hogy ne merjek hozzáérni, megölelni, vagy szexet kezdeményezni. Totál hideg lettem mellette. Nem lehetett szex után odabújni, ölelkezve aludni. Mondjuk én félelemteli elkerülő vagyok. Az elején még nagyon fájtak ezek a dolgok a végén már fel sem tűnt, hogy ez nem normális. Nem javaslom senkinek aki intimitásra vágyik.
jan. 16. 20:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!